– Ikke helt klar ennå

Darren Fletcher begynner å se ut som en fotballspiller igjen, men er ikke klar helt ennå, ifølge David Moyes.

Publisert Sist oppdatert

Darren Fletchers kroniske sykdomsproblemer har vært grundig dokumentert, og det er rundt elleve måneder siden sist skotten spilte en førstelagskamp for Manchester United.

Men 29-åringen er på bedringens vei, og han har spilt et par kamper for U21-laget. Han har gjort det ganske godt, selv om en ser at han er litt rusten, og med noen skader på midtbanespillere er det lett å begynne å spekulere i at han kanskje returnerer til førstelaget nå mot slutten av måneden. Skal en tro David Moyes nærmer han seg, uten å være helt klar til å stå i lagoppstillingen ennå.

– Darren er ikke helt klar ennå. Han trenger flere reservelagskamper, og litt mer tid, sa Moyes ifølge Manchester Evening News.

Darren Fletcher feirer mot QPR
Søndag er det ett år siden Fletcher scoret det viktige 2-1-målet da United snudde fra 0-1 til 3-1 mot QPR.

– Men det er flott å se ham ute på trening regelmessig. Det er en stor ting. Han begynner å se ut som en fotballspiller igjen. Jeg tror det i seg selv er et stort pluss for ham.

Kampene kommer to ganger i uken fremover, men Moyes ville ikke gi noen indikasjon på når vi får se et (nytt) Fletcher-comeback.

– Jeg vil ikke gi noen dato for et comeback, på grunn av sykdommen han har hatt så er det noe vi bare må ta som det kommer. Han trener bra. Han ser bra ut, og vi vil prøve å la det fortsette.

Powered by Labrador CMS