Skjønner Tottenhams frustrasjon

Men Darren Fletcher mener United uansett skulle hatt straffespark i situasjonen før.

Publisert Sist oppdatert

Tottenhams spillere ble rasende på dommer Mark Clattenburg etter at han godkjente Nanis scoring mot slutten av kampen. Fletcher skjønner at de ble sinte.

– De har kanskje grunn til det og, men uansett mener jeg vi ble snytt for et soleklart straffespark i situasjonen før, sier Fletcher til ManUtd.com.

– Jeg visste at dommeren ikke hadde blåst og at ballen fortsatt var i spill. Keeperen deres misforsto og la ned ballen, og Nani satte den i mål.

– Vi skulle gjerne ha skapt flere muligheter i andre omgang, men når vi ledet 1-0 følte vi oss trygge og komfortable. De skapte ikke mange sjanser og vi holdt ballen i laget, sier han.

Chelseas seier mot Blackburn tidligere på dagen gjorde så det var veldig viktig for United å vinne mot Tottenham. Fletcher og resten av spillerne visste at Chelsea hadde vunnet i sluttminuttene, men sier at alt fokus likevel lå på egen kamp.

– Vi kan ikke styre hva Chelsea gjør, vi kan bare styre hva Manchester United gjør. Det har både manageren og spillerne sagt hele tiden, så vi fokuserte bare på å få tre poeng selv og fortsette den gode trenden.

– Vi har spilt bra denne sesongen. Den eneste kampen vi ikke spilte bra var mot Sunderland, men i resten har vi spilt bra. Nå vil vi fortsette seiersrekken, sier skotten.

Powered by Labrador CMS