Gikk over til draktnummer 24: Darren Fletcher.

Gleder seg mer enn noen gang

Darren Fletcher ser frem til å være med på turné og sesongoppkjøring for første gang på fire år.

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har på ingen måte utartet seg slik Darren Fletcher hadde håpet at de skulle. Fra å ha vært en av de viktigste brikkene i laget for noen år siden, har han de siste sesongene spilt en marginal rolle, der kampen om å bli kvitt sykdom har vært viktigere enn det som har skjedd på banen.

Kjempet seg tilbake

Bare det at Fletcher kunne tre på seg United-drakten igjen forrige sesong, var en stor seier for skotten. Nå sikter han derimot høyere, og snakker om viktigheten av å få en god sesongoppkjøring sammen med resten av laget.

– Jeg har aldri gledet meg mer til sesongoppkjøringen. Jeg kan nesten ikke ventet. De siste tre årene har jeg gått glipp av den. Det å holde seg i form og spille treningskamper gjør deg klar for den kommende sesongen, og jeg ser virkelig frem til det, sa Fletcher til ManUtd.com.

Store kamper

United skal ut i kamper mot AS Roma, Inter Milan og Real Madrid i løpet av turneen i USA. Selv om alle de tre lagene er storlag, mener mye tyder på at det er kampen mot Inter, og Nemanja Vidic, som er mest spennende i Fletchers øyne.

– Det kommer til å bli veldig annerledes å spille mot han. Han var en fantastisk spiller for denne klubben, og kommer alltid til å være en legende. Men han er på motstanderlaget den dagen, og jeg er sikker på at han kommer til å gi alt i taklingene. Vi kommer nok begge til å ha et sterkt ønske om å vinne kampen.

Du kan se video av hele intervjuet her.

Powered by Labrador CMS