– Det kan fortsatt skje

West Ham-manager Sam Allardyce har ikke gitt opp håpet om å få signert Darren Fletcher.

Publisert Sist oppdatert

Den snart 31 år gamle midtbanespilleren (fyller år på søndag) har den siste uken vært gjenstand for mange spekulasjoner rundt sin fremtid. West Bromwich Albion og West Ham er de to klubbene som har vært nevnt hyppigst som potensielt nye arbeidsgivere for skotten, og tidligere denne uken så sistnevnte ut til å ha gått seirende ut av kappløpet.

Onsdag dukket det imidlertid opp skjær i sjøen. Da kom det signaler om at Fletcher ikke ønsker å forlate United dersom klubben ikke betaler ham full lønn for de gjenstående fem månedene av kontraktstiden.
Dette kravet skal United ikke være innstilt på å innfri siden Fletcher allerede har blitt innvilget gratis overgang til en ny klubb. United skal derimot være mer enn villig til å beholde spilleren frem til sommeren, men ønsker altså ikke å utbetale ham lønn for fem måneder han måtte tilbringe annetsteds.

Og der står tilsynelatende saken i øyeblikket.

Inni sak: Sam Allardyce
West Ham-manager Sam Allardyce: – Håpet lever fortsatt.

West Ham-manager Sam Allardyce har likevel ikke gitt opp håpet om å få Fletcher til å skrive under før overgangsvinduet stenger kommende mandag kveld. På sin ukentlige pressekonferanse torsdag formiddag, ga han uttrykk for at det fortsatt er håp om at det hele vil løse seg:

– Der er fortsatt muligheter, men vi får vente og se. Overgangen er ennå ikke død, fastslo han.

Så da er det ikke annet å gjøre enn å avvente videre utvikling i saken. Fortsatt gjenstår det fire døgn, og vel så det, før alt må være ordnet og Fletcher eventuelt kan ikle seg Hammers-drakt.

Powered by Labrador CMS