Gikk over til draktnummer 24: Darren Fletcher.

Drakamp om Fletchers underskrift

West Ham og West Brom er begge meget interesserte i å skaffe seg Darren Fletcher.

Publisert Sist oppdatert

Darren Fletchers tid i Manchester United ser ut til å være over. Det later ikke lenger til å være et spørsmål om skotten forsvinner, men heller hvor han skal spille fremover.

Midtbanespilleren har tidligere blitt koblet til Valencia, men det ser imidlertid ut som om det er West Ham eller West Bromwich som kommer til å stikke av med Fletchers underskrift.

– West Ham mest sannsynlig

West Ham-manager Sam Allardyce bekrefter at han er en av flere interesserte.

– Det er en del klubber som er interesserte i ham, så først når han bestemmer seg vil alle få vite hvor han havner, forteller Allardyce.

Ifølge The Telepgraph har West Ham tilbudt Fletcher en tre og et halvt års lang kontrakt. Allardyce vil imidlertid ikke vente i all evighet.

– Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta, men hvis en av de andre avtalene vi jobber med går i orden, vil vi gå for de, sier han.

West Ham United v Tottenham Hotspur - Premier League
INTERESSERT: Sam Allardyce tror at Fletcher kan gjøre en god jobb i West Ham.

«Big Sam» har nemlig flere spillere på blokka.

– Hvis noen aksepterer tilbudet vårt, mens andre ikke har bestemt seg eller forhandler med andre, så kan vi ikke vente for alltid, understreker Allardyce, og poengterer:

– På dette stadiet av overgangsvinduet må man ta avtalene om de går i orden, hvis ikke kan man ende opp med ingenting.

Pulis også interessert

Tony Pulis er i ferd med å gjøre det samme med West Bromwich som han gjorde med både Stoke og Crystal Palace.

Med stram organisering skal han få sitt West Brom-lag langt vekk fra nedrykksstriden, og Pulis tror at Fletcher kan bidra i det prosjektet.

– Vi har snakket med Darren og tatt en prat med ham. Han gir oss beskjed. Vi får vite det innen deadline day, fortalte Pulis for et par dager siden.

Pulis sa også at han ikke er sikker på hvordan situasjonen er med United.

– Jeg er ikke sikker på United, det kan være et av alternativene hans. Han er en fantastisk gutt. Jeg er ikke sikker på overgangssummen. Han kommer til å bestemme seg for hvor han vil gå, så vil klubbene begynne forhandlingene.

Powered by Labrador CMS