– Vi må skjerpe oss

Målscorer Darren Fletcher har sett seg lei av å slippe inn det første målet.

Publisert Sist oppdatert

Darren Fletcher spilte en viktig rolle i Uniteds snuoperasjon, men var ikke utelukkende fornøyd etter kampslutt.

– Vi er veldig frustrerte. Det skal ikke være nødvendig å slippe inn et mål for at vi skal begynne å spille fotball. Det eneste positive vi kan ta med oss fra det, er at vi hele tiden svarer. Men vi kan ikke la dette bli en vane, sier Fletcher til ManUtd.com.

– Vi vil starte en seiersrekke i de neste kampene uten å slippe inn det første målet. Etter tapene mot Norwich og Galatasaray var det viktig at vi svarte med en seier i dag.

Fletcher scoret sitt første mål etter virusproblemene og sendte midtbanespilleren i ekstase, men han understreker at det viktigste var at den sendte United i ledelsen.

– Scoringen betydde ikke noe for meg personlig. Det er godt å score, men det må være i kamper vi vinner. Det var spesielt i dag, siden vi lå under, sier Fletcher.

Han skryter også av QPR, som gjorde det vanskelig for United og forverret arbeidsforholdene til han og Paul Scholes, men mener at United burde spilt bedre.

– Vi kunne ha holdt et høyere tempo og tatt større risiko i pasningsspillet. QPR kjempet hardt, men vi økte tempoet da vi lå under, sier Fletcher.

Powered by Labrador CMS