– Ole fortjener stor respekt for valgene han har tatt

Darren Fletcher mener det ville fristet mange managere å ta lettvinte og kotsiktige løsninger, men at Ole Gunnar Solskjær har tatt valg som vil gagne Manchester United på sikt.

Publisert Sist oppdatert

– Ole Gunnar Solskjær kunne vært egoistisk og hentet spillere som kunne vært en kortsiktig løsning, men han ønsket det beste for Manchester United og har valgt en krevende vei. Han fortjener respekt for det, sier Fletcher til radiostasjonen talkSPORT.

– Må holde på filosofien

Solskjærs tidligere lagkamerat var med på å vinne en rekke troféer i United sammen med nordmannen, og er overbevist om at United er på rett vei.

Det har han vært innpå flere ganger denne uka. Først i Sky Sports-studio, hvor han sa at han trodde at United kom til å forsøke å få på plass noen nye spillere, og så nå til talkSport.

Han råder United-ledelsen til å holde fast på den nye filosofien selv om det kommer med en kortsiktig kostnad.

– Det kommer antakeligvis til å bli litt smertefullt, kanskje veldig smertefullt, men jeg tror United i fremtiden vil kunne se tilbake på denne prosessen og tenke «Ja, vi tok vanskelige valg, men se hvor vi nå er på grunn av de avgjørelsene».

– Savner Pogba

Fletcher mener Solskjærs United også har vært uheldige, særlig på grunn av skaden til Paul Pogba.

– Vi er et veldig bra kontringslag, men Ole vil at vi skal være gode med ballen også. Vi har mistet den mest kreative spilleren i Paul Pogba. Du kan si hva du vil om han, men jeg synes han får for mye negativ kritikk, påpeker Fletcher.

FÅR STØTTE: Darren Fletcher mener Ole Gunnar Solskjær fortjener respekt for den jobben han nå holder på med i United.
FÅR STØTTE: Darren Fletcher mener Ole Gunnar Solskjær fortjener respekt for den jobben han nå holder på med i United.

Og utdyper:

– Det er ingen tvil om at vi har savnet ham denne sesongen og statistikken underbygger det. Uavhengig av om folk synes han har levd opp til prislappen eller ei, Pogba leverer kreativtet på banen og han får ting til å skje med sine pasninger. United har savnet det. Uten tvil.

– Ole vet hva han gjør

Fletcher mener Solskjær har gjort United bedre defensivt, men at det med en ungt lag vil svinge i prestasjonene.

– Vi har sett ganske bra ut bakover og har blitt forsterket der, men kreativiteten har ikke vært god nok. Det er derfor vi har vært så giftige og farlige på kontringer med de spillerne vi har, og laget er fremdeles veldig, veldig ungt, påpeker han.

Men Fletcher er sikker på at det vil snu fra dagens vanskelige situasjon.

– Dette er realiteten og vi må akseptere det, men det kommer til å bli bedre. Stol på meg, det vil bli bedre. Ole Gunnar Solskjær vet hva han gjør, sier Fletcher.  

Powered by Labrador CMS