Maner til tålmodighet

– At Darren Fletcher er tilbake i lett trening betyr ikke det samme som at han nærmer seg en retur til fotballbanen, sier Mike Phelan.

Publisert Sist oppdatert

Dermed demper Uniteds assisterende manager forventningene etter meldingen om at Fletcher trente sammen med førstelaget i forrige uke; for ikke å snakke om Skottland-manager Craig Leveins oppsiktsvekkende uttalelse om at Fletcher vil bli kalt inn til landslagssamling foran neste ukes privatlandskamp mot Australia.

Men nå toner altså Mike Phelan kraftig ned betydningen, både av treningsøkten og den skotske landslagssjefens uttalelse.

I et intervju med MUTV, gjengitt av ManUtd.com, sier Phelan at klubben på forhånde hadde bestemt seg for å tilby Fletcher en treningsøkt dersom og når han følte seg bra nok.

– Det førte til at han i forrige uke var sammen med oss i fire, fem dager, sier han.

– Men siden har det hele utviklet seg litt mer enn vi hadde regnet med. Nå vet jeg ikke helt hvordan det ligger an, men hvis det er sånn at det skotske landslaget ønsker å hente ham inn, er det sannsynligvis bare for å la ham få kjenne på følelsen av å være del av troppen.

– Det vil nemlig ta lang, lang tid før vi får se Darren spille igjen, understreker SAFs høyrehånd overfor klubbens tv-kanal.

Powered by Labrador CMS