Trives som rollemodell

Darren Fletcher har fått økt ansvar etter at flere rutinerte spillere har forlatt klubben.

Publisert Sist oppdatert

Denne sommeren har det forsvunnet mye erfaring ut av Manchester Uniteds spillergarderobe. Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra har alle forlatt klubben, mens Ryan Giggs har lagt skoene på hylla.

I tillegg er rutinerte Michael Carrick ute med skade, noe som gir enda mer ansvar til de rutinerte spillerne som er igjen. 30 år gamle Darren Fletcher er faktisk den eldste spilleren på USA-turneen, og kun Wayne Rooney har spilt flere kamper for United enn skotten.

Følgelig er Darren Fletcher en av spillerne som må gå foran som et godt eksempel for de yngre spillerne, som er tallrike på sommerens turné. Flere unge og uerfarne spillere, deriblant Reece James, Tyler Blackett og Keane-tvillingene, har fått sjansen i sesongoppkjøringen.

– Jeg er glad du brukte ordet «erfaren» og ikke «gammel»! Jeg har ikke noe imot å være erfaren. Man finner sin rolle naturlig, i en posisjon hvor man kan hjelpe de yngre spillerne. Det er noe jeg gjør uansett, og har gjort en stund nå, sa Fletcher ifølge ManUtd.com.

Darren Fletcher er en meget populær mann blant fansen, og har alltid vist en eksemplarisk holdning og en voldsom arbeidsinnsats hver gang han har entret banen.

– Jeg vet hva som er forventet og hva som kreves for å spille for Manchester United, så jeg prøver å gjøre de yngre spillerne klar over et par ting og hvilken standard man må ha. Men jeg motiverer dem også til å nyte det og utfolde seg. Det viktigste i mine øyne er å forsikre deg om at du nyter utfordringen og ikke blir skremt av den, understreket han.

Powered by Labrador CMS