Gikk over til draktnummer 24: Darren Fletcher.
Gikk over til draktnummer 24: Darren Fletcher.

– Sesongoppkjøringen er vital

Fletcher er klar over hvor viktig den fysiske formen er for spillestilen hans.

Publisert Sist oppdatert

En ny sesong nærmer seg med stormskritt. Fredag er det nøyaktig to måneder siden siste serierunde i den forferdelige 2013/14-sesongen, og en drøy måned til 2014/15-sesongen sparkes i gang.

United har vært relativt aktive på overgangsfronten så langt, og signert både Ander Herrera og Luke Shaw.

Darren Fletcher gleder seg til  den nye sesongen, og vil gjøre alt for å løfte laget til det nivået de tilhører.

– Det er noen nye signeringer, og mye småsnakk rundt omkring. Alle ser frem til at den nye manageren kommer hit med sine ideer, fortalte Fletcher på en pressekonferanse i forbindelse med annonseringen av Valencia-kampen.

– Vi vil kline til etter den skuffende fjorårssesongen. Vi er desperate etter å gjøre det bra for fansen, og få laget tilbake der vi hører hjemme, la han til.

Det er under to uker til Uniteds nyervervelser vil løpe ut på banen ikledd Manchester United-trøye for aller første gang.

– De vil få en smakebit på turneen i USA, men ingenting er som å spille på Old Trafford. Det er det man lever for. De vil se frem til det, det er en fantastisk arena, slo Fletcher fast.

– Det er en vennskapskamp, så det vil bli en rolig start og så vil de skjønne hvordan ligakamper på Old Trafford er, la han til.

Ander Herrera Arrives At Manchester United Training Ground Ahead Of Medical
DEBUTKLAR: Ander Herrera er klar for å ta fatt på sin United-karrière.

Som følge av skader og sykdom har ikke Darren Fletcher hatt anledning til å bygge opp formen i tidligere sesongoppkjøringer. Midtbanespilleren gleder seg til å endelig få muligheten til å komme i skikkelig i form før sesongstart.

– Jeg har ikke vært i stand til å være med i tidligere sesongoppkjøringer, så jeg er kjempespent. Det er et ideelt scenario for meg, og jeg ser frem til å bygge opp formen min så godt jeg kan.

Fletcher vet at han er helt avhengig av at kroppen fungerer.

– En stor del av min spillestil er basert på det, så denne sesongoppkjøringen blir vital for meg. Vi er alle i samme posisjon – vi er nødt til å imponere den nye manageren, og det gjelder meg også. Hver gang man får muligheten, må man vise at man er god nok, poengterte Fletcher, og la til:

– Det er definitivt en utfordring, men fotball er en utfordring. Jeg elsker klubben. Jeg har vært her siden jeg var 15, og det har vært skuffelser som følge av personlig helse og forrige sesong.

– Men jeg tror vi har en lys sesong foran oss. Jeg vet at det er lett å si det, så man må gå ut og gjøre det også, og det er det jeg har tenkt til å forsøke å gjøre, avsluttet han.

Powered by Labrador CMS