Fletcher er imponert

Fletcher tror Herrera blir en nøkkelspiller for United. Hva tror du?

Publisert Sist oppdatert

Darren Fletcher har vært Manchester United-spiller i en årrekke og spilt med flere spillere i verdensklassesiktet. Han er fornøyd med Uniteds sommerhandler og spesielt Ander Herrera.

– Han er virkelig en talentfull fotballspiller, sa Fletcher til Manchester Evening News.

– Han har en fantastisk entusiasme og bra med energi på midtbanen. Han vil alltid ha ballen og vil alltid få ting til å skje.

United har spilt med økt selvtillit i de siste treningskampene, i forhold til forrige sesong da laget til tider så ut som de har gitt opp. Fletcher tror Herrera kan være noe av grunnen til dette og gleder seg til å se spanjolen bli en nøkkelspiller for fremtiden.

– Entusiasmens hans har allerede smittet over på oss.

– Og han jobber hardt for laget. Han ønsker å lære og lytte, han tar på instruksjoner godt og utenfor banen han er en god gutt.

– Han ser ut til å trives og ikke bare med spanjolene på laget. Jeg tror han kommer til å bli en nøkkelspiller for Manchester United.

Den andre sommersigneringen, Luke Shaw, har også spilt seg inn i United-varmen til tross for at han skal ha blitt kritisert av manageren for å være i dårlig form. Fletcher derimot, har troen på at både han og Herrera kan vinne trofeer med United.

– For det første, er de begge gode karer. De er også kvalitetsspillere på banen.

– Det er ikke tvil i mine øyne om at de begge er gode tilskudd og ikke bare med kvaliteten de tar med seg akkurat nå, men også for fremtiden.

– De er begge unge og har mange år foran seg. Jeg er sikker på at de kommer til å bli ordentlige Manchester United-spillere og vil hjelpe oss å vinne trofeer, avslutter skotten.

Powered by Labrador CMS