– Bekymringsfullt at vi ikke scorer

Dette sa Van Gaal, Fletcher og Young etter 0-1-tapet for WBA.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld gikk United på sitt tredje tap på rad i ligaen.

Det etter å ha tapt for Chelsea og Everton de ukene før.

West Bromwich gikk seirende av banen etter at Chris Brunts frispark gikk via Jonas Olssons ben og bak en sjanseløs David De Gea til 1-0.

Etterpå kom følgende reaksjoner:

Louis van Gaal

– WBA parkerte bussen, og målvakten deres var fantastisk. De ga oss ikke nok tid til å score målene. Vi skapte nok sjanser, men de satte oss fremdeles i vanskelige situasjoner – med så mange kropper foran ballen.

– De scorte jo ikke på en sjanse en gang. Et frispark. Et frispark som gikk via en fot. Se på sjansene – og hvordan de scoret – det er helt utrolig. Men det er dette som er så vakkert med fotball.

– Robin tar vanligvis straffene, for han er veldig god på det. Men det var en strålende redning av målvakten – og det fortjener han skryt for.

– Nå er det en bekymring [at vi ikke scorer], ikke bare en tilfeldighet. Vi skapte mange sjanser, men vi scoret ikke. Som manager kan en ikke si etter hver kamp at vi var uheldige.

– Nå har vi tapt tre kamper på rad, så nå topp fire-plasseringen mindre sikker…

Ashley Young:

– Skuffende. Det som skuffer er at vi skaper sjanser men ikke scorer. (…) Vi har lagmoralen til å slå tilbake.

– Det er vanskelig [å spille mot en midtbanefemmer], vi må prøve å finne rom. Vi må holde og holde på ballen, and rommet vil til slutt komme som regel. Som jeg sa; vi er skuffet.

ashley wba

– Såklart burde vi ha fått et mål så fort som mulig. Sjansene vi skapte var store – to-tre store som ikke gikk inn. Nå må vi komme oss tilbake på vinnersporet borte mot Crystal Palace neste helg.

– Målvakten deres spilte veldig bra. Fortjent at han ble «man of the match».

– Vi har skuffet oss selv. Men det er ingen tvil om at vi tro på en topp fire-plassering.

Darren Fletcher:

– Vi visste vi måtte forsvare oss mot United. Vi visste vi måtte score på enten dødball eller kontring. (…) Du er nødt til å forsvare deg, være heldig, målvakten må briljere – slikt trenger du når du kommer til Old Trafford.

– Å gå nedover tunnellen på feil side var veldig rart. (…) Dette var en viktig seier for oss som ligger på nedre halvdel.

Darren Fletcher og Robin van Persie.
Darren Fletcher og Robin van Persie.
Powered by Labrador CMS