– Veldig skuffende

REAKSJONER: Dette sa Michael Carrick, Darren Fletcher og Louis van Gaal etter tapet mot West Bromwich.

Publisert Sist oppdatert

Liverpool-, West Ham- og Manchester City-seier.

Tre poeng var livsviktig for å henge med i topp-fire-sjiktet.

Den gang ei. United tapte 0-1 for West Bromwich – mye takket være Juan Matas utvisning før halvtimen var spilt.

Dette ble sagt etter kampen:

Michael Carrick

– Veldig skuffende. I andreomgang trodde vi kom til å vinne. De hadde bare én skikkelig sjanse, og den scoret det på. Det var det som ble det avgjørende.

– Jeg har ikke sett ordnetlig på det [situasjonen med Mata]. Når alt kommer til alt så ble han utvist. Men jeg synes vi håndterte det bra.

– Med én mann mindre blir det vanskleig å legge skikkelig press i deres 16-meteren, men Anthony [Martial] gjorde det bra, truet motstanderen, men vi fikk aldri de store sjansene.

Louis van Gaal

– Hva kan jeg si? (…) Dommeren er nødt til å tenke på hvilken person som utfører handlingen. Jeg tror aldri at Mata ville gjort en stygg takling.

– Det første gule kortet var et dumt kort. Du vet jo før du gjør det at det er et gult kort. Så det er du nødt til å ta i betraktning, og være klar over at du fort kan få et andre gule [som betyr utvisning].

– Når du må spille 75 minutter med én mann mindre så merker en det. Men vi hadde også et par sjanser til å score, men det er alltid vanskelig når vi spiller 10 mot 11. I tillegg har vi spilt fire kamper på ni dager nå.

– Dette var en smell for oss med tanke på topp-fire-plassering.

Darren Fletcher

– United kommer her med sine, som alltid, strålende bortefans. Så er det alltid spesielt å spille mot gamleklubben.

– Jeg hadde en fin tid i United, men nå er fokuset mitt på å spille for West Brom. Men jeg holder alltid et øye med United og håper de gjør det bra.

Powered by Labrador CMS