Hyller offensiv trio

Darren Fletcher deler ut lovord i det vide og det brede.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har slitt med det offensive denne sesongen, men mot Aston Villa løsnet det fremover.

Fire ganger måtte Guzan plukke ballen ut av nettet – det er mer enn noen andre har måttet gjøre på Old Trafford i Premier League denne sesongen.

Selv om det tidvis har gått veldig trått for Manchester United fremover denne sesongen, har én mann stått frem i større grad enn alle andre: Wayne Rooney.

– Wayne har vært en talisman for oss denne sesongen. Han har vært fantastisk, uttalte Darren Fletcher til MUTV.

– Han er en skikkelig leder og han begynner for alvor å vise det gjennom prestasjonene hans. Man kan si at han alltid har gjort det, men jevnheten i prestasjonsnivået er veldig bra. Han er fantastisk spiller og vi er glade for at han er hos oss. Han kommer til å fortsette å oppnå mye suksess, la han til.

Det er ikke bare Wayne Rooney som får skryt etter kampen mot Aston Villa. Juan Mata scoret endelig sitt første mål etter overgangen fra Chelsea, og man kunne se en slags lettelse da spanjolen så ballen krysse målstreken.

– Han er fantastisk spiller og en fin person i garderoben. Han har kommet hit og tilpasset seg klubben på en bra måte. Vi er fornøyde med å ha ham her. Han har vært desperat etter å score, og han er glad for at det kom nå. Forhåpentligvis kan han score flere mål i løpet av sesongen, fortalte Fletcher.

matagoal
MATAS FØRSTE: Endelig scoret Juan Mata for Manchester United.

Den skotske midtbanespilleren lot seg også imponere av Adnan Januzaj, som var regissøren bak Uniteds fjerde mål.

– Det fjerde målet var en fantastisk lagprestasjon. Adnan spilte en vegg med Fellaini og det var et herlig innlegg til Chicharito. Adnan er en god spiller og han kommer til å ha en stor fremtid i denne klubben. Folk må bare være tålmodige med ham, poengterte han.

Darren Fletcher ser ut til å være i overkant glad i det engelske ordet ‘fantastic’, men det er i hvert fall slik han vil beskrive 19-åringens sesong.

– Han har hatt en fantastisk sesong. Han har kanskje ikke spilt så jevnlig som han hadde ønsket de siste ukene, men han har vist at han er sulten og han kom inn og imponerte. Det er alt han kan gjøre – når man får sjansen må man gå ut og imponere, og gi manageren hodebry før laguttaket til neste kamp, rådet den rutinerte skotten.

Powered by Labrador CMS