– Glad på deres vegne

Louis van Gaal er glad for at Darren Fletcher og Jonny Evans gjør det godt i West Bromwich.

Publisert Sist oppdatert

Darren Fletcher forlot Manchester United til fordel for West Bromwich i februar i fjor. Jonny Evans gikk i Fletchers fotspor i august, og begge har blitt viktige spillere for The Baggies.

Van Gaal er glad for å se United-produktene gjøre det godt for søndagens motstander, men Evans kommer til å mangle i den kampen.

– Jonny er et stort tap for ethvert lag. Det er veldig trist at han ikke kan spille, jeg ville likt å se ham igjen, og jeg kommer også til å se min tidligere kaptein Darren Fletcher, siteres Van Gaal på i Daily Mail.

Fletcher ble utvnevnt til visekaptein i løpet av Van Gaals første sommer i United, men ble solgt da det ble tydelig at han trengte å spille regelmessig for at en skulle få det beste utav skotten, noe som ikke kunne skje i United. I West Bromwich ble han umiddelbart utnevnt til kaptein.

– Jeg er glad for at Darren spille så ofte, for det var vårt mål da vi snakket om hans avgang.

– Det er ikke alltid enkelt å si til spillere at det er bedre for dem å gå, men når du ser spillere som Jonny og Darren spille så regelmessig, så er det veldig godt for spillere. Jeg er glad på deres vegne.

West Bromwich Albion v Everton - Premier League
MISTER KAMPEN: Jonny Evans er skadet, men spiller ellers regelmessig for West Bromwich.
Powered by Labrador CMS