– Innen sesongslutt vil alle vite hvem James Garner er

Darren Fletcher har stor tro på James Garner.

Publisert Sist oppdatert

Ex-red Darren Fletcher liker å se unggutter få sjansen i Manchester United, og det tror han også resten av supporterne støtter.

– Jeg mener klubbens historie tilsier at de krever og ønsker unge spillere på laget, og at de støtter det, sa Fletcher til BBC Radio 5 Live (her gjengitt av Manchester Evening News).

– Det gir deg [manageren] mer tid når du ser unggutter får sjansen, for folk ser på det som forfriskende, og ser på det som at en bygger for fremtiden.

Mason Greenwood har startet to kamper, og kommet inn i samtlige kamper hvor han har vært tilgjengelig, bortsett fra mot Leicester. Angel Gomes har startet én kamp, før han ikke var frisk da han skulle få start nummer to, og han har i tillegg ett innhopp. Tahith Chong har startet to kamper, og kommet inn i ytterligere én kamp. Axel Tuanzebe har startet to kamper, og kommet inn i én. I tillegg har Brandon Williams debutert for klubben.

TALENTFULL GJENG: Angel Gomes, Tahith Chong, Mason Greenwood og James Garner.
TALENTFULL GJENG: Angel Gomes, Tahith Chong, Mason Greenwood og James Garner.

Alle kan uansett ikke nødvendigvis få sjansen på en gang, og James Garner har foreløpig ikke fått sjansen denne sesongen. Fletcher minner om at en ikke nødvendigvis kan kaste inn alle samtidig.

– Jeg tror de er mer enn klare nok til å spille, men det er bare det at – kan det blir for mange på en gang?

– Jeg er sikker på at etter hvert som sesongen går, så kommer dere til å få se mer av James Garner, for han er toppklasse.

– Jeg er overrasket over at han ikke har vært på banen hittil, men innen sesongslutt er jeg ikke tvil om at folk kommer til å vite hvem han er, hvis de ikke allerede vet det.

Garner debuterte for United mot Crystal Palace i februar, og gjorde en god figur for klubben i sommer. I starten av denne sesongen står han med fem mål på fem kamper for U23-laget fra sin midtbanerolle.

PS. Tirsdag kveld stiller United med et U21-lag mot Lincoln City i EFL Trophy. Her kan altså flere av de unge få muligheten til å møte seniormotstand, men det fører også kanskje til noe færre unggutter i aksjon mot Alkmaar.

POSITIV TIL JAMES GARNER: Darren Fletcher.
POSITIV TIL JAMES GARNER: Darren Fletcher.
Powered by Labrador CMS