– Ville blitt en fantastisk tilvekst for United

– Jadon Sancho ville vært en fantastisk spiller for United, men dette vil være en krevende overgang å få i havn, sier den tidligere United-spilleren Darren Fletcher.

Publisert Sist oppdatert

Fletcher råder derfor United-fansen til å være tålmodige.

Den tidligere midtbanespilleren legger imidlertid ikke skjul på at han svært gjerne ser Sancho i den røde United-drakten. 

– For en ung spiller som han er det fantastisk å se det han gjør på det høyeste nivået, og det er ingen tvil om at han kommer til å ha en strålende fremtid, sier Fletcher til talkSPORT.

– Har savnet en høyrekant i lang tid

Jadon Sancho og Manchester United har blitt linket til hverandre i lang tid og Fletcher synes ikke det er unaturlig.

– Jeg synes det fremstår som åpenbart at dette er en posisjon som United i lang tid har trengt å forsterke med en naturlig høyrekant. Sancho har alle de kvalitetene som skal til, men på samme tid er det verdt å påpeke at slike overganger er veldig, veldig vanskelige.

ØVERST PÅ ØNSKELISTEN: Men vil Jadon Sancho bli for dyr for United?

– Det er enorme beløp vi snakker om i disse tider og det handler ikke bare om Jadon Sancho og hans representanter, men vi snakker også om storklubber som  Borussia Dortmund og Manchester United. Dessuten er jeg sikker på at det er andre klubber som vil være interesserte også, sier Fletcher.

– Alle agenter vil linke spillerne sine til United

Fletcher mener Jason Sancho vil være en fantastisk tilvekst for en hvilken som helst klubb, men det er ingen klubb som har blitt sterke linket til den unge engelskmannen enn Manchester United.

– Problemet er at samtlige agenter i verden ønsker å linke deres spillere til Manchester United, fansen får forhåpninger og så tenker alle «hvorfor skjer det ikke noe»?, forklarer Fletcher.

PERFEKT KJØP: Bruno Fernandes fremstå så langt som Ole Gunnar Solskjærs beste kjøp som United-manager, men Darren Fletcher minner om at nordmannen har truffet svært bra med de andre signeringene også.

Han minner samtidig United-fansen om at Ole Gunnar Solskjær har truffet særdeles bra med sine spillerkjøp så langt og ber fansen gi manageren den tilliten han fortjener.

– Uniteds spillerkjøp under Ole Gunnar Solskjær har vært fantastiske så jeg vil anbefale fansen om å stole på manageren og stole på de som styrer klubben.

– Overganger til Manchester United er ofte de mest kompliserte fordi det ofte er betydelige beløp involvert og de selgende klubbene ønsker å maksimere prisen. Slik har det alltid vært og det endrer seg definitivt ikke med dagens vanskelige marked, sier Fletcher. 

Powered by Labrador CMS