Ser frem til derbyet

Darren Fletcher og Jonny Evans er optimistiske foran møtet med erkerivalen – og understreker at dette ikke er en vanlig vennskapskamp.

Publisert Sist oppdatert

Etter en forferdelig fjorsesong som endte med to ligatap for erkerival Liverpool har Manchester United fått en real oppløftning på USA-turnéen med Louis van Gaal ved roret, og det er tilrettelagt for en strålende finale i International Champions Cup mellom Englands to argeste rivaler – det er Manchester United mot Liverpool.

Det er kanskje i teorien en vennskapskamp som oppladning før alvoret begynner om knapt to uker, men Darren Fletcher tror kampen vil beholde sin stolte tradisjon og rivalisering.

MOTIVERT: Darren Fletcher.
MOTIVERT: Darren Fletcher.

– Ønsker å vinne

– Det er Manchester United mot Liverpool, det har ikke noe å si om det er pre-season, sa Fletcher til ManUtd.com.

Fletcher ønsker å vise Brendan Rodgers og gjengen hvem som er sjefen.

– Kampen kommer til å gå sin gang, og vi ønsker å vinne. Det var skuffende hvor vi endte på tabellen forrige sesong, og som et resultat av det, avsluttet både Liverpool, City og Chelsea over oss. Det var skuffende – og denne sesongen skal vi vise hva vi er gode for, fortsatte skotten.

– God stemning

Darren Fletcher og resten av troppen i USA har vist sprudlende energi på gressmatten de ukene de har vært over Atlanteren, og laget som reiste over med to nye innskudd – Ander Herrera og Luke Shaw – er fornøyd med den positive energien.

– Vi har en fantastisk stemning innad i laget. Vi snakket om det med hverandre – vi går alle i riktig retning og ønsker det beste for Manchester United.

– Vi innser at noen erfarne spillere har forlatt og det er nå opp til oss å få oss tilbake i toppen.

Selvtilliten øker

Jonny Evans, som har blitt nevnt som en heftig kandidat til kapteinsbindet foran den kommende sesongen, gleder seg også til oppgjøret mot Rodgers’ menn, og forteller om hvordan hans nye manager Louis van Gaal har kjørt laget i USA.

– Vi blir bare mer og mer selvsikre for hver kamp som går. Det begynner å bli mer naturlig for oss. Han (Louis van Gaal) har kjørt oss hardt, men det har vært en grunn til det. Det har vært mange treningsøkter, noen dobbeløkter, men det har også vært krevende for hjernen.

– Vi har sulten – og noe å bevise. Sjefen ga oss troen med en gang han kom, og vi har klart å vinne selv om kvaliteten på motstanderen har vært bra.

HARDKJØR: Louis van Gaal kjører de på feltet.
HARDKJØR: Louis van Gaal kjører de på feltet.

Fokus på plass

Evans & co. vant 3-1 over de regjerende europamesterne Real Madrid i Michigan lørdag kveld, og midtstopperen understreker at fokuset på North West-derbyet begynte allerede i garderoben etter storoppgjøret som ble sett av over 109.000 mennesker.

– Det blir en stor kamp. Det blir en rask omstilling for det er bare to dager mellom kampene, så forberedelsene startet i garderoben rett etter Madrid-kampen. Alle var fokuserte.

Et par dager ekstra i USA dreper ikke lysten til å vinne fotballkamper for vinnerskallene i Manchester United.

– Vi ønsker å vinne og manageren har vært på oss hele tiden og sagt at han ønsker å vinne hver eneste kamp, og selv om det tillegger oss et par ekstra dager på USA-turnéen ønsker vi å vinne kampene.

Powered by Labrador CMS