Gikk over til draktnummer 24: Darren Fletcher.
Gikk over til draktnummer 24: Darren Fletcher.

Fletcher dynket for veldedighet

VIDEO: Darren Fletcher fikk en iskald opplevelse til inntekt for James McCarthy Foundation.

Publisert Sist oppdatert

 Tidligere i år spredte badeutfordringene seg som ild i tørt gress på sosiale medier. Badetrenden bidro til store inntekter til Kretforeningen, ettersom det raskt ble populært å betale seg ut ved å heller gi penger til et veldedig formål.

Nå følger Darren Fletcher i fotsporene til Gary Neville og Paul Scholes, ved å få helt en bøtte med iskaldt vann over hodet til inntekt for James McCarthy Foundation. Fondet er startet til støtte for James McCarthy, den tidligere United-unggutten som har slitt med vedvarende helseproblemer siden en bilulykke i 2009. Overskuddet vil gå til kreftsaken.

Etter Class of 92-kampen forrige bidro både Neville og Scholes til James McCarthy Foundation. I videoen under kan du se Gary Neville få en bøtte med iskaldt vann over hodet.

Darren Fletcher tok utfordringen, og fikk ikke bare én bøtte, men to bøtter med iskaldt vann helt over seg.

Skotten benyttet anledningen til å utfordre sine tidligere lagkamerater, Wes Brown og Cristiano Ronaldo, til å gjøre det samme som midtbanespilleren.

Så langt har det blitt donert over hundre tusen kroner gjennom initiativet som har blitt hyppig publisert på Twitter – et tall som vil fortsette å stige, især om Cristiano Ronaldo skulle ta utfordringen.
Powered by Labrador CMS