– På vei tilbake – som en del av en overgangskomité

Det er sannsynlig at Darren Fletcher kommer til å returnere til United, melder flere aviser, og Rio Ferdinand og Quinton Fortune skal også ha blitt spurt. Ingen av dem skal uansett være aktuelle for en sportsdirektørrolle.

Publisert Sist oppdatert

Rio Ferdinand og Darren Fletcher har begge blitt koblet til rollen som sportsdirektør – eller eventuelt teknisk direktør som har blitt snakket om som en vel så sannsynlig stillingstittel.

Både The Sun og Manchester Evening News har nå artikler der begge blir koblet til klubben, men det er ikke snakk om en slik stillingstittel for dem.

I stedet omtales muligheten for at de kan bli en del av en slags overgangskomité, slik Liverpool har, og at de der vil være med på å bestemme overgangsmål, og andre strategiske avgjørelser. Formålet skal være å unngå de feilene som har blitt gjort de siste årene.

En eventuell sportsdirektør eller teknisk direktør vil etter alt å dømme ha en naturlig plass i denne komitéen.

I Liverpool jobber Jürgen Klopp sammen med sportsdirektør Michael Edwards, keepertrener John Acteberg og speider- og rekrutteringsansvarlig Dave Fallows.

I United skal både Ferdinand og Fletcher ha blitt kontaktet om en plass i en slik komité, og spesielt Fletcher virker nå sannsynlig at vil returnere, ifølge avisene. Quinton Fortune er et annet navn som nevnes – både i forbindelse med komitéen, men også i forbindelse med en mulig trenerrolle i klubben.

Ut fra The Sun-artikkelen virker det som om Fortune eventuelt vil komme inn som en del av restruktureringen Nicky Butt gjør, og i så fall er det kanskje snakk om en trenerrolle i akademiet.

Powered by Labrador CMS