GLISER HAN FREMDELES?: Ed Woodward og United vil tape store summer om det ikke blir Champions League neste sesong, man kanskje ikke så mye som mange har fryktet.

Ryktesaker, uke 5

– Ikke forvent noen nysigneringer i morgen, skriver troverdig United-journalist.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 1. februar:

19.12: Ifølge én av Englands mest troverdige United-journalister, Mark Ogden, ser det ikke ut til at det blir noe spenning på verken Old Trafford eller Etihad i morgen.

19.08: He’s back! Wesley Sneijder er igjen nevnt i ryktespalten. Nok en gang er det Daily Express som lirer utav seg, uten at det ser noe mer troverdig ut denne gang som de tidligere overgangsvinduene.

16.43: Nå skriver samme avis at Manchester United «tvinges» til å kaste £31m på bordet for Athletic Bilbaos forsvarsspiller Aymeric Laporte. Tottenham-sjef Mauricio Pochettino har nemlig fattet interesse for franskmannen.

Kommentar fra Ole Alexander Saue, United.no-journalist:

Igjen – som skrevet under – bør ikke dette tas for god fisk. Den engelske avisen har overhodet ikke overbevist meg om at de er en troverdig avis.

16.25: «AVSLØRT» skriver Daily Express, og «informerer» om at United i morgen kommer til å betale £67m for Wolfsburgs Kevin De Bruyne (£31m), samt Borussia Dortmunds Mats Hummels (£37m).

Kommentar fra Ole Alexander Saue, United.no-journalist:

Dette skal overhodet ikke tas for god fisk. Hvor De Bruyne-ryktene stammer fra er ikke godt å vite, trolig er det bare oppspinn etter belgierens strålende forestilling mot Bayern München lørdag da Wolfsburg knuste serielederen 4-1. Angående Mats Hummels er det også trolig lite nytt. Tidligere denne helgen refererte de til Mundo Deportivo og hevdet at den spanske avisen kunne bekrefte at United hadde kommet til enighet med Borussia Dortmund om en overgangssum på £37m. Det viste seg imidlertid å ikke stemme – og det gjør det trolig ikke nå heller. Ingen velinformerte tyske journalister har ennå meldt noe som helst på den fronten.

14.24:  Manchester Evening News skriver at WBA kan kaste seg inn i kampen om Fletcher igjen, slik Daily Mail også skrev tidligere.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Det er ingenting nytt fra Daily Mail-saken her, og fremstår egentlig mest av alt som om lokalavisa bare skriver den nettopp fordi Daily Mail skrev det. Manchester Evening News virker ikke å ha spesielt gode kilder i klubben, så denne saken bidrar egentlig med lite for vår del. Men det betyr jo ikke at det ikke er sant, som vi har nevnt tidligere i dag virker det sannsynlig at WBA kan prøve seg igjen.

13.07: Sport Witness har skrevet en sak om de siste ryktene fra fransk presse om en mulig Marquinhos-overgang. Kan det skje noe der før overgangsvinduet stenger, tro? Ut fra sitatene Sport Witness har funnet fra agenten høres det ut som om en sommerovergang er mer sannsynlig.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Ut fra hva som står i denne saken er det ikke så mye som tyder på at noe vil skje nå. Le10Sport, som er kilden som snakker om en snarlig overgang, er ikke så veldig pålitelige (som Sport Witness er inne på), og selv om La Parisien er mer pålitelige så er det vel ikke agentsnakk vi skal tro aller mest på. Men det kan jo selvsagt være noe i det…

09.52: Det var rykter om et United-bud på Nicolas Otamendi tidligere i overgangsvinduet, men så har det blitt mer stille. Nå skriver Daily Mirror at det går mot ny kontrakt for Otamendi.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Det er lite som tyder på at United henter Otamendi i løpet av disse to siste dagene av overgangsvinduet, så vi har vel egentlig liten grunn til å tvile på denne saken fra Mullock.

08.44: David de Geas representanter forlanger en utkjøpsklausul i en eventuell ny kontrakt for målvakten, skriver Daily Mirror. Dette kan vise seg å være den eneste måten å få signaturen på, siden De Geas nåværende kontraktslengde gjør at United ikke stiller spesielt sterkt i eventuelle overgangsforhandlinger.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Igjen er det Simon Mullock som står bak, så da er det vel egentlig bare å lese det vi skrev om han for litt under 20 minutter siden!

08.35: Darren Fletcher er tilbake på West Bromwich-radaren etter at West Ham-overgangen kollapset, ifølge Daily Mail.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Simon Jones har, på lignende måte som Rob Shepherd som vi nevnte tidligere i dag, skrevet en overgangsspalte for Daily Mail. Som med Shepherd har det ofte virket som ren gjetting, med tanke på at mer pålitelige journalister ofte har meldt det stikk motsatte av Jones. I dette tilfellet? Kanskje Jones har kilder i WBA, for mine betraktninger er mer generelle. Uansett har WBA blitt meldt om å ha en interesse fra tidligere av, så når West Ham-overgangen kollapser så er det jo ikke veeldig overraskende om WBA kaster seg inn i kampen igjen. Kanskje vil det være lettere for de å komme til enighet med Fletcher, siden en overgang ikke nødvendigvis betyr at Fletch må flytte sørover med en gang, siden avstanden er kortere? 

08.28: Daily Mirror skriver at Kevin Strootman fortsatt er Uniteds førstevalg på midtbanen til sommeren selv om han nå har vært under kniven igjen, og blir borte i rundt seks uker. Van Gaal håper ifølge avisen på at han får vist innen sesongslutt at tilstanden er god nok til at United kan gå for ham.

Avisen skriver videre at Niek van Dijk var mannen som utførte operasjonen. Samme mann har tidligere operert Louis van Gaal etter en stavsprangulykke (!) etter at United-sjefen i 2007 fant ut at han skulle vise at «han ikke hadde mistet noen av sine atletiske ferdigheter» på en universitetsgjenforeningsarrangement.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Simon Mullock har skrevet saken. Han er City-fan, uten at det trenger å bety noe som helst, for han er ikke blant de verste i Daily Mirror. Samtidig er han heller ikke den beste, det er David McDonnell når det gjelder United-stoff, og vi vet jo at Van Gaal er stor fan av Strootman. Så gjetting eller ei: Van Gaal vil nok følge med på Strootmans vår, selv om stavsprangdelen av historien ærlig talt er vel så interessant selv om vi har lest den før…

08.15: Daily Mail melder at United vil gjøre et siste forsøk på å signere Mats Hummels i løpet av det neste døgnet.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Jeg føler aldri at Daily Mails Rob Shepherd har gitt meg noen som helst grunn til å stole på ham. Overgangsspaltene hans har ikke akkurat vært så imponerende, og de eneste gangene han ser ut til å treffe er når han skriver om ting som andre (mer pålitelige) har skrevet om tidligere. Jan Åge Fjørtoft la i går kveld ut en sarkastisk tweet om hvor spesielt det var med Hummels til United uten at en eneste tysk journalist meldte om det. 

Lørdag 31. januar:

21.38: Se her for kveldens nyheter om Darren Fletcher og Anderson.

21.30: Metr0 skriver at United nærmer seg signeringen av Aleksandar Dragovic.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Dette er ikke helt ulikt andre rapporter om Dragovic, og apropos det kan vi godt anbefale Sport Witness-saken rett under her, men uansett: Det er ingenting som tyder på at Jamie Sanderson i Metro har noen som helst slags kontakter som kan bidra med noe i denne saken. Det gjelder for så vidt andre i Metro også.

14.59: Sport Witness har her en oppdatering om Aleksandar Dragovic.

10.54: Franske Le10Sport melder at United vurderer å prøve å hente Romas Radja Nainggolan. Den belgiske midtbanespilleren har i lang tid imponert, og avisen skriver om en overgangssum på rundt €40 millioner, altså cirka £30 millioner.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Jeg tror personlig dette kunne vært et minst like godt kjøp som Kevin Strootman, men så vidt jeg vet er vel ikke dette den mest pålitelige publikasjonen i Frankrike. Det snakkes i tillegg om en overgang i dette transfervinduet, og i så fall begynner det å haste litt. Men uansett: De eneste engelske avisene som har rapportert om Nainggolan-interesse er Daily Express og Daily Star, basert på noe vage italienske rapporter. 

08.59: Ifølge Daily Star har United satt til side £120 millioner til å signere Gareth Bale til sommeren.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Vi tror vel i utgangspunktet ikke på Daily Star, og Bale avfeide for noen dager siden at en overgang var aktuelt. Når det er sagt: Hva annet kunne Bale sagt? Mange tror Bale kan bli ofret om Real Madrid går for f.eks. Marco Reus, siden Bales markedsverdi i England er så utrolig høy. Og det gir mening. Men i en slik situasjon høres 120 millioner ut som vanvittig overpris, for det er vel ikke så mye som tilsier at prisen skal være stigende på Bale, selv om har gjort mye godt i Real Madrid! Så da er det godt at vi ikke stoler på Daily Star.

Fredag 30. januar:

22.23: Vi kjører full Express-kveld nå: De melder at Manchester City leder an kampen om Pepe, og nevner også Uniteds påståtte interesse for stopperen (selv om Laporte og Hummels er førstevalgene).

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Vi tror vel egentlig ikke på dette heller. Det gir ikke nok lesere å bare nevne City, så da passer de på å få nevnt United også. En klar trend i avisas ryktesaker. 

22.17: Express mener noen nye Xavi-uttalelser gir grunn til optimisme for flere klubber med tanke på en Lionel Messi-overgang.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

…bortsett fra at ingen av sitatene på noen som helst slags måte gir håp om det, egentlig. De koker suppe på en spiker.

22.09: Daily Star hevder at spanske Mundo Deportivo skriver at United og Dortmund er enige om en overgangssum på £37 millioner for Mats Hummels.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

En nærmere titt viser at Mundo Deportivo ikke hevder dette, siden de viser til rapporter i engelsk media. Ja, de linker til en Eurosport-blogg som skriver om det, og engelsk media baserte denne nyheten på en feiloversettelse fra tysk media. En meningsløs artikkel fra Daily Star sin side, altså. Det er for øvrig den andre saken i dag der de bruker Mundo Deportivo-oppslaget om Hummels i håp om å få folk innpå. 

21.59: Daily Express melder forresten også at United, Arsenal og Liverpool har fått gode nyheter om at Karim Benzema kan være tilgjengelig for salg.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Legg merke til at Express har samme metode her: Få nevnt flest mulig storklubber i forbindelse med spilleren. Det er lite som tyder på at Benzema ikke er ønsket av Carlo Ancelotti, egentlig, og Benzema har blitt en viktig spiller i hovedstadsklubben, men samtidig vet en jo aldri hva den klubben kan finne på. Men å tro på det på grunn av Daily Express? Uaktuelt.

21.55: United er nå favoritt til å sikre seg Marco Reus, ifølge Daily Express. Dette fordi avisen hevder at rapporter tilsier at Bayern ikke er interesserte. Men det kan komme konkurranse fra Arsenal og Chelsea.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Plutselig vet altså Daily Express sin frilansjournalist at United er i førersetet i kampen om tyskeren, og det til tross for at det ikke en gang er hans egne kilder (som han ikke linker til) som melder om at Bayern er ute av dansen. Real Madrid blir bare såvidt nevnt på slutten, og selv om det har blitt stille rundt Real Madrids tidligere påståtte Reus-avtale er det noe snodig å plutselig se på United som favoritter av den grunn. Nei, dette er ikke verdt å stole på. Daily Express trekker tilsynelatende denne konklusjonen utelukkende for å få folk til å klikke på saken (noe som nok er grunnen til at de nevner både Arsenal og Chelsea i overskriften også…).

18.26: Ingen bud på Nathaniel Clyne, ifølge Ronald Koeman. Les mer her. Dette er vel ikke så uventet, siden det uansett er sommeren de fleste nevner som et eventuelt overgangstidspunkt for Clyne.

17.28: Ikke noe nytt at det ikke går mot United-overgang på Cuadrado, kanskje, men vi nevner det likevel siden han har blitt koblet så mye til klubben:

16.52: Fra Twitter:

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Balague er som nevnt stort sett pålitelig når det gjelder spansk fotball, og det er vel mye som tyder på at han har rett her også. Sommeren er nok mer sannsynlig.

16.50: Ifølge Daily Mirror føler United seg trygge på å sikre seg høyrebacken Nathaniel Clyne fra Southampton i sommer. Det blir snakket om en overgangssum på rundt £15 millioner, en sum som nok ville vært høyere om det ikke var for at Clynes kontrakt går ut sommeren 2016.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Dette er vel ikke helt utenkelig at kan stemme. Det er en overgang som gir mening, og saken er skrevet av David McDonnell, avisas bestemann når det gjelder United-stoff.

11.15: Så kommer det signaler om at Marnick Vermijl likevel ikke blir Lokeren-spiller. Den belgiske klubben så 23-åringen som den ideelle erstatter for grekeren Georgios Galitsios, som var på vei bort. Nå skal imidlertid Galitsios ha bestemt seg for å bli værende. Dermed ryker Vermijl-avtalen.

08.00: Så ser Marnick Vermijls United-karriere ut til å være over. Ifølge sportsjournalist Mich Vergauwen i belgiske Het Laatste Nieuws, skal 23-åringen i dag gjennomgå den obligatoriske medisinske testen i Lokeren. Det skal ligge en «flerårig» kontrakt og vente på ham. Vermijls United-kontrakt utløper til sommeren.

Torsdag 29. januar:

20.40: Når det kommer til Anderson ser det ut til at man har fått litt fortgang i sakene.

18.35: Og Andreas Pereiras far avkrefter at det har vært noen kontakt med PSG angående hans sønn. 19-åringens kontrakt utløper i juni.

17.45: Når det kommer til Juan Cuadrado later det til at vi kan også kan legge den ballen død.

16.15: Tidligere denne uken nevnte vi at Kevin Strootman hinket ut av kampen mot Fiorentina. I ettermiddag kom beskjeden om at nederlenderen igjen må under kniven for kneskaden sin. De som kan italiensk kan lese mer her. De som er kyndige innenfor medisin kan prøve å forstå James Horncastles tweet under her. Uansett kan alle de resterende skrinlegge en overgang nå med det første.

15.25: Endelig ser det ut til å være noen som har planer om å hente Anderson ut fra Old Trafford. Det er brasilianske Internacional som ser muligheten, men det hele kan komme til å strande på spillerens lønnskrav. Les mer om det her.

14.15: Tidligere i dag har de sikret seg ex-Red Ravel Morrison fra West Ham, og nå satser italienske SS Lazio – ifølge spanske Marca – på å hente Javier Hernandez. Uniteds utlånte meksikaner returnerer neppe til United etter oppholdet i Real Madrid, men manager Carlo Ancelotti ser helst at han blir på Santiago Bernabéu (snart trolig Abu Dhabi Bernabéu) ut sesongen. Det er talkSPORT som videreformidler Marca-saken.

09.10: Sport Witness reagerer på Bild-saken (se 08.50) om det påståtte Hummels-budet:

08.25: Og når vi først er inne på Daily Mirror, så hevder avisen at United vil gjøre David De Gea til Premier Leagues best betalte keeper ved å tilby  ham en ukelønn på £140.000. Hensikten er naturligvis å holde Real Madrid-fingrene fra fatet.

08.15: Så er Daily Mirror ute og legger en klubb til på listen over Nick Powell-interessenter. De skriver at Steve Bruce har planer om å lokke 20-åringen til KC Stadium for resten av sesongen, i håp om at han skal kunne bidra til at klubben holder seg flytende.

Onsdag 28. januar:

22.40: Ifølge Goal kommer Nick Powell til å gå på lån til en Championship-klubb før overgangsvinduet stenger. Opprykksjagende Derby og Watford skal begge være interesserte, i tillegg til Wigan, hvor Powell hadde suksess forrige sesong.

22.30: The Mirror hevder at Aymeric Laporte skal være interessert i en overgang til Manchester United. Å hente ham til England kan imidlertid bli en dyr affære, ettersom Athletic Bilbao nekter å selge 20-åringen for mindre enn utkjøpsklausulen på 32 millioner pund.

16.50: Real Madrid er i ferd med å gi Manchester United skikkelig hodebry ved å vente med å signere David de Gea til kontrakten hans løper ut sommeren 2016. Den spanske keeperen venter fortsatt med å signere en ny kontrakt med United, noe som kan skape store problemer for Louis van Gaal og co.

Interessen fra den spanske storklubben har vært velkjent i lang tid, og den har definitivt ikke avtatt etter at De Gea har storspilt i kamp etter kamp denne sesongen. Det er The Telegraphs Mark Ogden, en av Englands mest anerkjente sportsjournalister, som melder at David de Gea kan komme til å forlate Manchester United gratis.

Iker Casillas er i øyeblikket mannen som har ansvaret for å vokte buret i Real Madrid, og Carlo Ancelotti ser angivelig på De Gea som en perfekt erstatter for 33-åringen, som har to år igjen av kontrakten i Real Madrid. Den italienske manageren skal nemlig ikke ha noe hast med å signere en ny keeper, ettersom han anser Casillas og andrekeeper Keylor Navas som tilstrekkelig dekning også neste sesong.

Kommentar fra Mats Arntzen, United.no-journalist:

Dette er skumle greier. Real Madrids interesse for David de Gea har vært kjent lenge, og det kan virke som om det kan bli vanskelig å beholde spanjolen i United. Sannsynligvis er United nødt til å ta store steg for at De Gea ikke skal bli fristet av en overgang til hjembyen. Ryktene er heller ikke basert på tabloid svada. Tvert om er det troverdige Mark Ogden i The Telegraph som melder dette, noe som gir grunn til bekymring. 

12.50: Fra Italia meldes det at Manchester United har tilbudt Fiorentina €29 millioner (£21.7 mill.) + Adnan Januzaj på lån ut neste sesong, i bytte mot Juan Cuadrado, colombianeren som den siste uken har vært sterkt inne i bildet som mål for Chelsea.
Det er Firenze Viola som bringer historien. Ifølge Sport Witness som viderebringer, er nettsteder som denne italienske kilden «relativt gode, med imponerende forbindelser». Les mer her.

11.00: Joda, det går rykter om at David De Gea har skrevet under på en kontrakt som etter sigende gjelder frem til 2020. Men før vi tar helt av må vi sjekke hvem som bringer disse ryktene. Det oppsto i italienske SportMediaset og har deretter spredd seg til England – hvor The Express selvsagt sto klare som egg for å videreformidle. Ikke akkurat de som er mest nøye med egen kildekritikk.
Inntil videre kan det nok være lurt å avvente før jubelen eventuelt slippes løs.

09.10: The Sun (krever innlogging) hevder at Darren Fletchers forventede overgang til West Ham kan gå i vasken som følge av pengekrangel. Fem måneder før spillerens kontrakt utløper, har United gått med på å slippe ham gratis til London-klubben, men Fletcher ønsker mer. Han vil også ha utbetalt lønn for de gjenstående månedene, et beløp som tilsvarer £60.000 per  uke.
United er imidlertid ikke helt med på den tanken, noe som kan komme til å velte overgangen.

08.10: Birmingham Mail spekulerer i at Birmingham-manager Kenny Jackett forsøker å friste Jesse Lingard til St. Andrew’s for resten av sesongen. Klarer den gamle Watford-helten å få til det, vil Lingard få et gjensyn med gamle, kjente trakter. Som vi sikkert husker tilbrakte han en periode i klubben forrige sesong, et utlån som ble innledet med fire scoringer i debuten! Siden ble den nå 22 år gamle Warrington-gutten skadet og måtte stå over noen kamper, men han rakk i alle fall å score 6 mål på 13 ligaopptredener før låneoppdraget var fullført.

07.50: I går kveld meldte Daily Mirror at Wilfried Zaha kan bli Crystal Palace-spiller på permanent basis innen kort tid (se 22.30). The Guardian trekker dette enda litt lenger ved å melde at Palace har til hensikt å by £3 millioner + ytterligere £3 millioner i «add-ons» dersom spilleren innfrir gitte prestasjonsmål. I så fall vil United gå på en kraftig økonomisk blemme.
Riktignok slipper klubben unna ekstraomkostningene det ville ha medført om Zaha hadde innfridd prestasjonsmålene på Old Trafford. Likevel er £10 millioner + £35.000 i ukelønn i de to årene som har gått siden han skrev under for United i januar 2013, uansett betydelig mer enn det forestående tilbudet fra Palace. Hvorvidt det vil bli akseptert, gjenstår å se.

Tirsdag 27. januar:

22.10: Sist men ikke minst: Wilfried Zaha kan returnere til Sør-London på permanent basis, og avtalen kan være på plass innen kort tid, ifølge Daily Mirror.

22.05: Atlético Madrids Koke, som har blitt linket til United fra tid til annen, har ingen planer om å forlate den spanske hovedstaden. Det skriver talkSPORT.
– Jeg ser livet i rødt og hvitt. Jeg er lykkelig her, klubben vokser og jeg vokser med den. Jeg ser ikke når jeg skal kunne forlate den.

21.40: Get French Football News skrev i dag at de «kan bekrefte kontakt mellom Manchester United og Aymeric Laportes agent de siste månedene.» Ifølge Sport Witness er siden en pålitelig kilde, og har tilgang til et solid nettverk av agenter tilknyttet franske spillere. Videre skriver de at sist det var noe i gjære de to klubbene imellom, da Ander Herrera gikk til United, var det flere lekkasjer fra lokale kilder i Bilbao. Nå er det imidlertid intet nytt fra Bilbao. «Det kan enten være fordi det ikke er stort å fortelle, eller fordi Athletic ikke vet noe og følgelig ikke har noe å lekke til vennene sine i media.»

14.50: Portugisiske O Jogo melder at Manchester United er interessert i Benficas 20 år gamle offensive midtbanespiller Anderson Souza Conceição – eller mye enklere – Talisca. Representanter for klubben skal flere ganger – senest mandag kveld – ha fulgt spilleren nøye fra tribuneplass. Dette mener man har skaffet United et forsprang på andre interessenter, deriblant Chelsea. Det er ikke første gang Talisca har blitt nevnt som mulig United-mål. Han invaderte også ryktespalten i begynnelsen av november.

13.00: Goal.com mener å vite at United kommer til å sende Nick Powell ut på et nytt lån før januarvinduet stenger kommende mandag kveld. En rekke klubber i Championship, deriblant opprykksjagende Derby og Watford, skal være interessert i å låne det fortsatt bare 20 år gamle, tidligere Crewe-talentet. Det samme påstås også å gjelde Wigan, klubben hvor han hadde rimelig stor suksess i forrige sesong.

08.45: Southamptons høyreback Nathaniel Clyne har lenge vært linket til United. Nå er han imidlertid, ifølge Manchester Evening News, i samtaler om en ny kontrakt med sin nåværende klubb.

08.40: Kevin Strootman hinket ut av helgens kamp mot Fiorentina med kneskade, og Roma-sjef Rudi Garcia innrømmet etterpå at «det er fortsatt et ømtålig område» for nederlenderen.
Om noen skulle ha hatt et aldri så ørlite håp om en overgang i januarvinduet, synes dette nå å kunne skrinlegges en gang for alle.

07.40: Ikke før har United blokkert Paris Saint-Germains fremstøt for å sikre seg Adnan Januzaj (se like under her), så må klubben forberede seg på nok en henvendelse fra pariserklubben. Nå er det U21-lagets Andreas Pereira som blir gjenstand for interesse fra Laurent Blancs klubb. Det er Daily Mail som skriver dette.
Og dersom meldingen medfører riktighet, kan det fort vise seg å bli vanskeligere å stå imot. 19-åringens kontrakt utløper nemlig til sommeren, og hans representanter har allerede avslått Uniteds første tilbud om en ny avtale.
Også Serie A-klubbene AC Milan og Roma, skal være interessert i den lovende midtbanespilleren.

Mandag 26. januar:

22.35: Agenten til Januzaj hevder at Van Gaal har stoppet alle tilbud på Januzaj, og omtalt han som en viktig spiller. Klubber som PSG skal ha vært interessert.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Det er nok liten grunn til å tvile på hovedpoenget i agentens sitater akkurat i dette tilfellet: Januzaj blir. Agenten ville hatt liten interesse av å lyve om akkurat dette, så det er nok en del andre agentuttalelser vi er mer skeptiske til (som når de hevder at United vil ha den og den spilleren).

21.02: Darren Fletcher får fri overgang, ifølge pålitelige Jason Burt. En pen gest av klubben å la han gå vederlagsfritt, i så fall.

20.54: Oppdatering om Aymeric Laporte: 

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist:

Balague har god peiling på hva som rører seg i spanske klubber, selv om han innimellom også bommer helt. Går han den spanske klubbens ærend her ved å gi klar beskjed om at de ikke vil rikke seg i forhandlinger? Han har sannsynligvis rett, for vi vet jo at Athletic er en tøff klubb å forhandle med.

20.52: Ikke et rykte, men…

Det må i så fall bli denne måneden, siden kontrakten hans går ut til sommeren.

18.19: Ifølge Sky Sports er det sannsynlig at Darren Fletcher spiller sin siste kamp for Manchester United i kveld mot Liverpool i U21-ligaen.

17.25: I en såkalt eksklusiv sak hevder Manchester Evening News at Manchester United er interesserte i Aleksandar Dragovic, men at et bud i januar er usannsynlig. United har speidet på østerrikeren, men er fortsatt ikke helt overbeviste.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist: 

Tja. Manchester Evening News har ikke de beste kildene i klubben lenger, men en sak av denne typen er egentlig ikke så vanskelig å tro på. Her må vi nok bare avvente ytterligere rapporter.

14.30: Mange av ryktene som sirkulerer i media i dag er fra gårsdagens aviser, men nå melder Daily Star at Real Madrid ikke utelukker et salg av Karim Benzema. PSG skal være storfavoritter til å sikre seg franskmannen, men også Manchester United, Arsenal og Liverpool skal være interesserte.

08.10: Fra Spania meldes det at Sergio Busquets er i kontraktsforhandlinger med Barcelona, og at 26-åringen derfor neppe kommer til å flytte på seg. Dermed kan United, Manchester City, Chelsea og Arsenal se langt etter Busquets, melder Daily Star.

07.45: Darren Fletchers fremtid på Old Trafford virker svært usikker. West Ham skal nå ha lagt inn et bud på Uniteds skotske midtbanespiller og London-klubben skal også ha tilbudt en kontrakt på to og et halvt år, meder Goal.com.
West Broms manager Tony Pulis er også interessert i Fletcher, mens den spanske klubben Valencia skal ha ytret ønske om å forhandle med United om en mulig overgang.

Kommentar fra Bjarte Valen, United.nos journalist i England: Interessen for Fletcher fra West Ham og West Brom er reell, og det er trolig bare Fletcher selv som vet hvor fremtiden hans ligger. West Ham-manager Sam Allardyce har bekreftet at klubben vil ha Fletcher, og taktisk sett kan det hende at Fletcher vil hoppe før han blir dyttet, altså skvist ut av klubben i sommer uansett, Personlig tror jeg det er gode muligheter for at Fletcher kan ha spilt sin siste kamp for United 

Powered by Labrador CMS