– For tidlig å si

Joshua King har ikke bestemt seg for om han skal bli i Preston utover de tre månedene som er avtalt.

Publisert Sist oppdatert
Den 18 år gamle nordmannen har tatt Deepdale med storm, og manager Darron Ferguson har allerede signalisert at han ønsker å beholde ham ut sesongen.
Men, låneavtalen som ble inngått mellom klubbene utløper i november, og King selv er i tvil om han da bør bli eller returnere til Old Trafford.

Til Prestons hjemmeside gir han uttrykk for å ha kost seg i de tre ukene siden han ankom Championshipklubben, men sier samtidig at han er i stuss med hensyn til sin nærmeste fremtid:

– Jeg har hatt det veldig bra i de tre ukene jeg har vært her, og jeg trives godt. Likevel er det for tidlig å si noe om jeg kommer til å utvide låneperioden. Vi får heller vente og se hvordan det går. Men som sagt, jeg trives veldig godt her.

Obertan-rykter stemmer ikke

Samtidig avviser Darron Ferguson at det skal være noe i de ferske ryktene om at han har Gabriel Obertan i kikkerten. Den franske 21-åringen, som ikke har vært å se i United-trøyen så langt i sesongen, dukket opp på Deepdale da Preston i helgen tok imot Portsmouth. Det fikk fart i ryktesmedene.

– Det har aldri vært diskutert, sier Fergie junior til Lancashire Post, ifølge Sky Sports.

– Han er i førstelagstroppen deres, så der har vi nok ikke en sjanse, mener han.

Powered by Labrador CMS