Welbeck skrev under

United-talentet har skrevet under på en ny fireårskontrakt. Se video av alle målene hans i fjor her.

Publisert Sist oppdatert

Det offentliggjorde United onsdag. Kontrakten binder spissen til United frem til 2016. Dermed blir det nok både atskillig flere kamper og mål for spilleren som har scoret 17 mål på 64 kamper til nå.

<blockquote class=»tw-align-center twitter-tweet»><p>Yes welbz!</p>&mdash; Tom Cleverley (@tomclevz23) <a href=»https://twitter.com/tomclevz23/status/238246073846599680″ data-datetime=»2012-08-22T12:07:45+00:00″>August 22, 2012</a></blockquote> <script src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

– Alt jeg har drømt om

– Danny har vært i klubben siden han var åtte år gammel, og har hatt fantastisk progresjon de siste par årene – først ved å gå ut på lån og så på førstelaget her, sier Sir Alex til manutd.com.

– Han har blitt en viktig spiller på landslagsnivå også, noe modenheten i prestasjonene hans i EM viste. Dette er et viktig år for ham, men fremtiden ser lys ut, legger han til.

Welbeck er også fornøyd.

– Å spille for United er alt jeg noensinne har drømt om. Det er klubben jeg har holdt med hele livet. Jeg gleder meg til utfordringene denne sesongen, og håper jeg kan hjelpe klubben til å vinne trofeer. Jeg lærer hele tiden fra den beste manageren i spillet, og er glad jeg får fortsette sammen med de andre verdensstjernene i troppen, sier han.

Her ser du united.nos profil på Welbeck.

– Blir fantastisk

Da United kjøpte Robin van Persie forrige uke, sa Sir Alex følgende til journalistene som lurte på hva kjøpet kunne få å si for Welbecks utvikling eller posisjon i klubben.

– Man lærer alltid av store spillere. Se på Cantona. Se hva han lærte unggutta. Welbeck vil sette pris på å lære fra Robin. Han vil lære hvordan man scorer flere mål fav Robin. Jeg håper i alle fall at han lærer det.

– Men Danny er ung, 21 år . Han er i utvikling. Det handler om fysikk. Han vil ikke spille hver uke. Men når han blir 24, så vil han være en fantastisk spiller. Han vil lære av Rooney og van Persie. Så har vi Chicharito. Vi har fantastiske spisser. Det blir vanskelig for meg å ta ut laget, men det er viktig at folk gleder seg over at vi har fått en fantastisk spiller, i stedet for å uroe seg for plassen sin, fortsatte Sir Alex.

Se alle målene han scoret i fjor her.

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/dpAaemXO-kY» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS