Sulten på mer

Danny Welbeck jakter på flere scoringer etter tre nettkjenninger på to kamper.

Publisert Sist oppdatert

Angriperen, som fyller 20 år senere denne uka, har virkelig fått fart på Stadium of Light-karrieren. Etter å ha vært banens beste mot Chelsea i London forrige helg, fulgte han opp med to scoringer i går.

– Jeg er henrykt over de to målene, men det er et lagspill, og vi er skuffet over at vi ikke tok alle tre poengene, sa Welbeck etter 2-2 mot Everton.

Danny Welbeck scoret både før og etter pause.

– Jeg så faktisk ikke på målet da ballen kom, jeg visste uansett hvor jeg plassert i boksen. Da Bolo (Zenden red.anm.) slo den inn, visste jeg at jeg måtte gå mot første stolpe. Det var instinkt.

På mål nummer to ble han servert av Ex-Red Kieran Richardson.

– Det var et godt innlegg fra Kieran, og jeg fokuserte på å komme forbi mannen foran meg. Heldigvis gjorde jeg det, og jeg traff godt.

I sluttminuttene hadde Welbeck muligheten til å score igjen, men det endte med poengdeling i Sunderland. 19-åringen har levert to imponerende forestillinger på rad, og nå blir det vanskelig for Steve Bruce å vrake den utlånte United-spilleren.

– Jeg er bare glad jeg får sjanser. Forhåpentligvis kan jeg komme i scoringsposisjon oftere og fortsette med å sette dem i mål, avslutter han overfor klubbens nettsider.

Powered by Labrador CMS