– La Welbeck starte

Tony Cascarino vil ha Welbeck, ikke Jones og er skeptisk til United.

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld kan England sikre seg en plass i EM-sluttspillet. Alt som trengs er ett poeng i Podgorica i Montenegro.

Men det er tre plasser det er knyttet spenning til før det engelske laget blir presentert. Hvem blir Wayne Rooneys spisspartner? Hvem spiller høyreback? Og hvem blir John Terrys partner i midtforsvaret?

– Bruk Welbeck

I sin faste spalte i The Times har Tony Cascarino følgende forslag.

– Jeg ville gitt Danny Welbeck sjansen på topp. Han er i form etter tre mål på Uniteds to siste kamper. Han burde også ha god forståelse med Rooney siden de er lagkamerater, og det virker rett og slett som det rette tidspunktet å gi ham sjansen på. Så får vi se om han tar den.

– Bobby Zamora er en god klubbspiller for Fulham, men er han kapabel til å være veldig god internasjonalt? Jeg tror ikke det. Og hvis Capello lar Zamora eller Andy Carroll spille så må England også endre på stilen sin. Spillere som Zamora, Carroll eller Crouch virker mer som en plan B som man kan gå til hvis man trenger det de siste 20 minuttene, fortsetter den tidligere Premier League-spilleren og Sky Sports-eksperten.

På backplassen vil han imidlertid ikke gå for Jones.

Der foretrekker Cascarino Tottenhams Kyle Walker – mest fordi han alltid spiller i den posisjonen og fordi han utvikler seg.

– Luka er blitt større

Når det gjelder United så er han ikke like sikker.

– Wayne Rooney kommer til å klare seg bra, men jeg er bekymret over vurderingene hans. Han sa her om dagen at han følte at United var i ferd med å tette luka til Barcelona. Virkelig, Wayne? Jeg vil heller si at gapet er blitt større. Hvis de to Champions League-finalistene møttes igjen ville Barcelona lagd fillebiter av Uniteds midtbane, skriver Cascarino i The Times.

Powered by Labrador CMS