Med kurs for Roma

Klokken 08.55, lokal tid, lettet flyet med 21 United-spillere ombord. Mikael Silvestre er med til Roma, men Nani og Louis Saha er ute.

Publisert Sist oppdatert

Heller ikke Gary Neville eller Ben Foster er i troppen. Kapteinen er ennå uaktuell for førstelagsspill, mens Foster ikke er registrert for Champions League. Det betyr at Tom Heaton er med som tredjekeeper. Darren Fletcher er dessverre ute i ca seks uker, mens Nani er hjemme på grunn av strekkskaden som holdt ham ute fra Villa-kampen.

Edwin van der Sar sto over mot Aston Villa, men er med til Roma. Det samme er Michael Carrick, Ryan Giggs, Rio Ferdinand og Patrice Evra, selv om alle anses som litt usikre.

Danny Welbeck var den som imponerte united.no mest da undertegnede så United vinne 3-1 over Newcastle i reservelagskamp torsdag forrige uke. Det 17-årige angrepstalentet venter fortsatt på sin førstelagsdebut, men er med blant de 21 til Roma. Det samme er altså Silvestre, som ikke har spilt siden han ble kneskadet mot Everton i september.

Uniteds tropp: Van der Sar, Kuszczak, Heaton; O'Shea, Brown, Ferdinand, Vidic, Pique, Evra, Silvestre; Anderson, Ronaldo, Park, Hargreaves, Scholes, Carrick, Giggs, Eagles; Tevez, Rooney, Welbeck.

Powered by Labrador CMS