Klar for en travel måned

Danny Welbeck stortrives med å kjempe på flere fronter

Publisert Sist oppdatert

Unggutten nådde karrierens høydepunkt så langt da han headet inn det viktige bortemålet på Santiago Bernabéu i Champions League.

Welbeck omtaler målet som det viktigste målet han har scoret.

– Det var en fantastisk følelse å score på Bernabéu, spesielt på grunn av anledningen med all fansen og fordi det var en så viktig kamp, forteller Welbeck til MUTV, og utdyper:

– Det var et viktig mål, sannsynligvis det viktigste målet jeg har scoret. Det er noe jeg har jobbet for siden jeg var en liten gutt. Å spille for Manchester United i en av de største kampene gjorde meg stolt og ga meg motivasjon til å jobbe videre.

Fokus på neste match

Selv om mediene allerede har begynt å fokusere på storkampen mot Real Madrid, hevder Welbeck at laget kun har fokus på den førstkommende kampen mot Norwich til helgen.

– Manageren og trenerteamet gjentar stadig at neste kamp er den viktigste, sier unggutten, og legger til:

– Jeg tror hele troppen har hodet på rett plass, og alle har samme mentalitet om at vi skal fokusere på neste kamp og vinne den for å fortsette framgangen.

Welbeck gleder seg over at de mange hjemmekampene laget står ovenfor.

– Det blir godt å slippe å reise noe sted i de neste fire kampene, og vi vil prøve å vinne hver eneste kamp, sier Welbeck.

– Vanskeligere å score fra kanten

Den engelske unggutten skryter av lagkameratene.

– Hele troppen kjemper for plassen sin på laget. Alle ønsker å gå ut på banen og gjøre det beste de kan i hver eneste turnering. Vi er fortsatt med i tre turneringer selv om vi nærmer oss slutten av sesongen. Det er bra for hele laget.

22-åringen håper han kan øke antallet scoringer denne sesongen, og innrømmer at det er vanskeligere å komme på scoringslisten når han spiller på kanten.

– Jeg har spilt på kanten en del ganger, sier Welbeck, og legger til:

– Jeg vil gjerne score flere mål, men det er vanskelig når man spiller på kanten. Man må være mer kreativ, men å score er en del ved spillet mitt jeg ønsker å forbedre.

– Hvis jeg kan score mer på vingen vil det være fordelaktig for hele laget, avslutter Welbeck.

Førstkommende United-kamp spilles på lørdag klokken 16:00, når Norwich kommer på besøk til Old Trafford.

Powered by Labrador CMS