– Jeg skal gripe sjansen!

Danny Welbeck håper at scoringene skal komme tett som hagl.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United står midt oppi en aldri så liten spisskrise. Først forsvant Robin van Persie ut med skade, før Wayne Rooney fulgte etter en uke senere.

Fredag uttalte riktignok David Moyes at Wayne Rooney likevel kan rekke lørdagens kamp mot West Ham, men det er tvilsomt om sesongens store formspiller blir å se på Old Trafford-matta lørdag.

Med flere spisser på sidelinjen har Danny Welbeck fått flere sjanser i sin favorittposisjon – som fremskutt spiss. På Villa Park var den engelske landslagsspissen i kjempeslag, og kunne fort scoret flere ganger enn de to målene han satte inn.

– Selvsagt er det ikke jeg som bestemmer hvor jeg skal spille. Som jeg har sagt mange ganger tidligere, er jeg glad for å spille for Manchester United uansett hvor jeg spiller, uttalte Uniteds nummer 19, ifølge ManUtd.com.

– Uheldigvis har Robin van Persie blitt skadet, men det gir meg en mulighet til å spille på topp, så jeg ser frem til å score noen mål for United mens jeg spiller midtspiss, fortsatte han, og la til:

– Jeg ønsker å score mange mål og jeg har et tall i tankene.

Stoke City v Manchester United - Capital One Cup Fifth Round

– Det var veldig vanskelig forhold. På et tidspunkt, da jeg hadde ballen etter at det hadde begynte å hagle, løp jeg faktisk i blinde – jeg klarte ikke å se hvor jeg var på vei, fortalte Welbeck.

– Jeg vet at en forsvarsspiller var rundt meg, men jeg visste ikke hvor nære han var eller noe som helst. Forholdene var nokså vanskelige og sannsynligvis de verste jeg har spilt i, la han til.

– Spillerne ønsket å være utpå banen og spille, men mange fans hadde kommet langt og det var kaldt på tribunene. På banen var det umulig å spille og man kunne ikke se noe. Med en gang vi kom inn i garderoben var vi helt enig i avgjørelsen fordi det var så vanskelig å se, avsluttet United-spissen.

Powered by Labrador CMS