– Vi måtte være tålmodige

Danny Welbeck var fornøyd med Englands tålmodighet mot Montenegro, og ønsker seg en enda bedre kveld mot Polen på tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

England trenger bare en seier mot Polen på Wembley på tirsdag for å sikre seg en plass i neste sommers VM-sluttspill. Dette på grunn av en 4-1-seier mot Montenegro som var langt mindre komfortabel enn sluttresultatet tilsier. Først tok det 48 minutter før England fikk hull på byllen, før reduseringen til 2-1 senere førte til mye neglebiting på både England-benken og på tribunene. Wayne Rooney, Bosko Brankovic (selvmål), Andros Townsend og Daniel Sturridge scoret målene for England.

Felles for de tre første målene var at Danny Welbeck var involvert. Rooney-målet var på retur fra et Welbeck-skudd, selvmålet kom etter pasning (rett nok en dårlig pasning, selv om det ble mål) fra Welbeck som var på et godt løp på venstresiden, mens 3-1-målet til Townsend kom etter en Welbeck-gjenvinning. Danny Welbeck mener tålmodighet var nøkkelen mot Montenegro.

– Det var en kamp som handlet om tålmodighet. Vi måtte være tålmodige i spillet vårt og holde tempoet oppe, gjøre de riktige tingene. Vi måtte være forsiktig også, siden de hadde noen spillere som kunne tatt oss på en kontring. Men tidlig i første omgang fikk vi målene, og vi var fornøyde med det, sa Welbeck til FATV – FAs TV-kanal på nett.

roowel

Welbeck var ikke banens beste, det var det kantspilleren på den andre siden som ble kåret til. Ikke bare debuterte Andros Townsend, men han scoret også 3-1-målet som roet nervene til England. Welbeck hadde skryt på lager til den noen måneder yngre Tottenham-vingen.

– Det å gjøre sin debut fra start på høyrevingen i en så viktig kamp tok han på strak arm. Slik han spilte så tror jeg ikke mange forsvarsspillere kunne håndtert ham. Hans fart, vilje til å passere spillere og måten han drev laget fremover på var utrolig. Det var en flott debut for ham, avsluttet Welbeck.

 

Powered by Labrador CMS