– Jeg fryktet det verste

Men én måned etter skaden blir Danny Welbeck muligens Englands spiss i EM-åpningen.

Publisert Sist oppdatert

0-1-tapet for Manchester City var tungt å takle.

Men for Danny Welbeck handlet det også om mer enn gullkampen. Nigel de Jong taklet ham knallhardt, og Welbeck kom ikke på banen igjen for United i de siste kampene. Dermed var også EM-plassen i fare.

Nå, én drøy måned etter, står han imidlertid igjen som matchvinneren fra kampen mot Belgia. Fra å være skadet og usikker er han dermed plutselig favoritt til å starte som spiss for England når de EM-åpner mot Frankrike mandag.

– Jeg fryktet det verste etter taklingen fra De Jong, sier han til Daily Mirror.

– Da jeg kom hjem den kvelden så var det en masse tanker som for gjennom hodet mitt. Jeg kunne ikke vite hva som ville skje før jeg hadde fått undersøkt det nærmere. Jeg var nedfor.

– Nå er jeg imidlertid tilbake, og jeg er bare glad for at det ikke var så ille som jeg først fryktet, fortsetter han.

Ifølge Welbeck handlet det underveis om å være positiv uansett, og å ta ett steg om gangen. Først måtte han bli bra nok til å begynne å trene alternativt. Så handlet det om å komme seg i god nok fysisk form til å være klar for spill igjen.

– Likevel kunne jeg ikke være sikker på at jeg kom til å bli tatt ut. Det er derfor det var så viktig å være positiv. Av og til er man skadet. Av og til ikke. Sånn er fotballen.

Du kan lese hele intervjuet i Daily Mirror her.

Powered by Labrador CMS