Skryter av lagmoralen

Matchvinner Danny Welbeck er fornøyd med måten England kom tilbake etter å ha ligget under mot Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Danny Welbeck ble den store helten i Englands 3-2-seier mot Sverige fredag kveld da han hælsparket inn vinnermålet 12 minutter før slutt og sikret Three Lions tre svært viktige poeng i landets andre gruppespillkamp i EM.

United-spissen var naturlig nok en glad mann etter kampslutt, men ønsket å fokusere på lagmoralen i den engelske troppen fremfor sin egen prestasjon.

– Jeg er fornøyd med avslutningen og med at vi tok tre poeng, men det er skuffende at vi slapp inn to mål i starten av andreomgang, sier Welbeck ifølge Sky Sports.

– Jeg synes vi kom tilbake på en god måte og holdt sammen, noe som viser lagmoralen vår. Da vi havnet bak hadde vi fortsatt tro på at det skulle gå veien.

Welbeck benyttet også anledningen til å skryte av Arsenal-angriper Theo Walcott, som kom inn på stillingen 1-2 og snudde kampen med ett mål og én målgivende pasning.

– Vi vet alle kvalitetene Theo (Walcott, journ.anm.) har, og sånn er det med alle spillerne i stallen, så uansett hvem som kommer inn på banen, så kan den spilleren utgjøre forskjellen. Jeg er veldig glad på Theos vegne, forteller matchvinner Welbeck.

– Nå reiser vi tilbake til Polen og restituerer oss, og så retter vi fokus mot kampen mot Ukraina. Vi går inn i kampen og forsøker å ta tre poeng.Kampen mot Ukraina spilles tirsdag 19. juni klokken 20.45. I den andre avslutningskampen i gruppe D møtes Frankrike og Sverige. Frankrike og

England og Frankrike er begge sikret avansement med uavgjort i siste kamp (Begge kan også avansere med tap, men er da avhengige av resultater i andre kamper), mens Ukraina må slå England for å henge med i turneringen. Sverige er allerede utslått av EM.

Powered by Labrador CMS