– Kan forbedre oss mye

Danny Welbeck mener England bør bygge videre på kampen mot Frankrike, og forventer en god kamp mot Sverige.

Publisert Sist oppdatert

England spilte 1-1 mot Frankrike i sin åpningskamp i EM. Fredag kveld venter Sverige for engelskmennene, og Danny Welbeck håper laget kan ta med seg det beste fra kampen mot Frankrike og prestere enda bedre mot svenskene.

– Jeg mener vi bygde oss en plattform gjennom starten vår mot Frankrike, sier Welbeck ifølge ITN. – Vi ønsker å bygge på denne herfra. Jeg tror vi kan forbedre oss mye.

– Sett fra et nøytralt synspunkt kommer det til å bli en fin kamp å se på. Med en gang kampen åpner seg kommer det til å komme noen målsjanser.

Da England møtte Frankrike i Donetsk mandag var det 35 kvelende varmegrader i skyggen. Welbeck tror imidlertid ikke varmen er noe problem for England.

– Vi har et glimrende medisinsk team som forteller oss at vi må holde oppe væskebalansen, drikke hele tiden, og vi har fått gode råd gjennom hele turneringen.

England må greie seg uten Wayne Rooney også mot Sverige, før stjernespissen kommer tilbake foran siste gruppespillskamp mot Ukraina. Welbeck ser naturlig nok frem til å få tilbake sin lagkamerat i United på banen.

– Vi vet alle hvilken lidenskap Wayne har for fotballen. Han klør i bena etter å komme seg ut på banen. Det kommer til å bli bedre for oss med en gang suspensjonen er over og han kan komme inn og spille mot Ukraina.

Powered by Labrador CMS