Luksusproblemer på topp

Sir Alex Ferguson innrømmer at han fortsatt jobber med hvordan han best skal utnytte angrepsrekka.

Publisert Sist oppdatert

Med en van Persie som målgarantist, Wayne Rooney på vei tilbake i storslag, Hernandez som ‘supersub’ og Welbeck som fast på landslaget – er det tydelig at Ferguson har en rekke kombinasjonsmuligheter på topp om dagen. Til sammen har de fire stått for 17 mål og 13 målgivende pasninger så langt i år.

– Det er vanskelig å få brukt alle tre, om ikke fire. Chicharito er i kjempeslag så vi må ikke glemme han. Vi fant en god løsning mot Newcastle, men vi kan ikke gjøre det slik i hver eneste kamp.

– Uansett så er det et luksusproblem for meg, sier skotten til ManUtd.com.

Spesielt van Persie har hatt en kanonstart på den nye sesongen, og med ni mål på tolv kamper har han startet bedre enn både Yorke og van Nistelrooy (åtte mål på tolv kamper).

– VI har hatt mange spillere som har raskt har funnet seg til rette i laget. For eksempel Dwight Yorke var fantastisk i sin første sesong. Det er ikke bare lett å komme til en storklubb og det tar tid for noen, men alt i alt tror jeg vi har vært heldige.

Ferguson mener likevel at slik har det nok ikke alltid vært.

– Nei, jeg tror at takket være stabiliteten i klubben, er det noe enklere for nye spillere å finne seg til rette nå. Mye mer enn det var for 25 år siden, avslutter han.

Powered by Labrador CMS