Sjefens luksusproblem

Sir Alex Ferguson kan velge og vrake blant hele syv spisser, men har likevel ingen planer om å slanke spissrekken.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-bossen har ved flere anledninger uttalt at det å vrake noen til kamp er noe av det vanskeligste i manageryrket, og sånn sett ville det enkleste for skotten kanskje vært å kvitte seg med i hvert fall at par av de totalt syv angriperne han har til disposisjon.

Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Javier Hernandez, Michael Owen, Danny Welbeck, Federico Macheda og Mame Biram Diouf står alle oppført på lønningslistene i klubben, og 69-åringen har også forsiktig uttalt at spissplassen er overbemannet. Men nå har Govan-mannens pipe fått en annen lyd.

– Jeg er ikke akkurat misfornøyd med den sitasjonen vi er i, nei. Noen klubber ville elsket å ha syv angrepsspillere, så jeg kan ikke akkurat klage, sier han til Sky Sports.

Samtidig legger ikke Govan-mannen skjul på at luksusproblemer har en lei tendens til å gi ham vel så mye hodepine som skadeproblemer: – Ja, det byr jo på noen utfordringer, selvsagt. Blant annet blir det vanskelig for meg å skulle fordele hvor mange kamper de forskjellige spillerne får. Men jeg har de spillerne jeg har, så får jeg heller ta det deretter, sier han, og legger til:

– Vi får kompensere med at de heller gjør det godt på trening, og jeg regner med at alle er her når overgangsvinduet stenger. Du vet aldri når en skade inntreffer, og slik situasjonen er nå har jeg ingen intensjoner om å gjøre noen utskiftninger.

Powered by Labrador CMS