Skryter av Gibson

Darron Gibson imponerte Sir Alex Ferguson så mye mot Derby at sjefen langt på vei garanterer iren en plass i startoppstillingen mot Tottenham i Ligacupfinalen. Ferguson tok seg også tid til å rose alle United-supporterene som hadde tatt turen til Pride Park.

Publisert Sist oppdatert

Gibson, som spiller fordet irske landslagslaget, ble kåret til banens beste og scoret Uniteds andre mål mot Derby søndag kveld. Til MUTV uttalte Ferguson etter kampen:

"Vi har forsøkt han i flere kamper nå, og hans opptreden i dag sikret han en plass i Ligacupfinalen mot Tottenham. Han har spilt alle kampene i turneringen og fortjener å få spille mot Spurs."

Sir Alex var ellers veldig fornøyd med lagets opptreden på Pride Park, og ved siden av Nani trakk skotten nok en gang frem Danny Welbeck.

"Vi spilte veldig bra, spillerne hadde god innstilling og viste at de virkelig ville spille ball. Det gjorde at tempoet i kampen ble høyt og jeg er veldig fornøyd."

"Nanis mål var fantastisk og kom på et bra tidspunkt for oss, men han er kapabel til å gjøre slikt. Danny er en naturlig avslutter og hans mål per kamp-ratio er veldig bra. Han er kun 18 år men han forbedrer seg hele tiden."

Etter at Nani hadde gjort 1-0 oppstod det en bisarr situasjon på Pride Park. Et langt utkast fra Ben Foster ble flikket videre av Ryan Giggs og alene med keeper satte Ronaldo ballen i mål. Men, etter å ha konferert med hoveddommer Alan Wiley, bestemte assistentdommeren seg for å vinke for offside. Ferguson var enig i at det ble blåst, men stilte seg tvilende til måten det skjedde på.

"Jeg klager ikke på at det ble dømt offside, men linjemannen skapte forvirringen selv. Grunnen til at han først unnlot å dømme var at han ikke så Ryan sin touch – men Cristiano var offside uansett."

United-fansen som hadde tatt turen til Midlands lagde en masse lyd, noe som heller ikke gikk upåaktet hen hos Ferguson.

"Fansen vår var helt fantastisk," sa sjefen. "Når vi spiller på bortebane gir de oss et løft. Når vi har ballen eller scorer står samtlige bak oss og det er til stor hjelp."

Kilde: manutd.com

Powered by Labrador CMS