Simpson har bena på bakken

Simpson imponerte de fleste med sitt glimrende innhopp mot Wigan på lørdag. Men han lar seg ikke rive med, og har bena godt plantet på bakken.

Publisert Sist oppdatert

20-åringen kom innpå for United før halvtimen var spilt når skader på både O'Shea og Vidic gjorde at United måtte omrokkere i forsvaret. Simpson følte seg virkelig komfortabel på høgrebacken og toppet det hele med en nydelig assist til Rooney 8 minutter før full tid.

"Selv om det er en del snakk om deg etter et par kamper for førstelaget, betyr ikke det at du har klart å bryte gjennom" forklarer Simpson til ManUtd.com. Simpson fortsetter å fortelle hvor spesielt det var å spille på Old Trafford, og hvor perfekt dagen ble når han fikk være nest sist på ballen til Uniteds 4-0-scoring. "Alle gutta kom springende mot meg etter målet. Det var en veldig spesiell følelse, spesielt ettersom hele familien min var på Old Trafford."

Ifjor var Danny Simpson på lån hos Roy Keanes Sunderland, og det var med tungt hjerte at Keane lot Simpson komme tilbake. Hadde det hvert opp til Keane, hadde både Johnny Evans og Danny Simpson spilt for Sunderland i år. Simpson er en offensiv back med masse energi, Ferguson har beskrevet han som ganske lik Gary Neville i ung alder.

20-åringen er et produkt av Manchester United-akademiet, og er fødd og oppvokst i Salford. At han er en "local-lad" er heller ingen ulempe i en tid da Premier League er overfylt av utenlandske spillere.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS