Simpson gir ikke opp

For ett år siden imponerte Danny Simpson et fullsatt Old Trafford mot Wigan. Nå har han plutselig mange foran seg i køen.

Publisert Sist oppdatert

Høyreback-posisjonen er muligens den plassen på laget hvor United har best dekning akkurat nå. Gary Neville er tilbake etter skade, Wes Brown har fulgt opp en glimrende fjorårssesong og unge Rafael da Silva har vært meget god hver gang han har fått sjansen. I tillegg vet vi at John O' Shea og Darren Fletcher også behersker høyreback-plassen. Det er dårlig nytt for Danny Simpson. Men 21-åringen har ingen planer om å gi opp. Han imponerer under sitt låneopphold i Blackburn, der han har spilt fem ligakamper – alle fra start.

– Jeg trenger førstelagserfaring og det er nødvendig at Sir Alex har troen på at jeg kan klare å slå gjennom i Premier League. For øyeblikket prøver jeg å få så mange kamper jeg kan.

Simpson har tidligere vært utlånt til Royal Antwerp, Sunderland og Ipswich. Nå gjelder utlånet til Ewood Park ut denne sesongen.

– Selvfølgelig returnerer jeg til United etter sesongen og hører hva Sir Alex har å si.

Til tross for framgangen til Neville, Brown og Da Silva har United-bossen uttalt at han ikke har noen planer om å selge den selverklærte United-supporteren fra Salford.

– Det er hyggelig å høre at jeg ennå er i planene hans, sier Danny Simpson.

Kilde: Skysports.

Powered by Labrador CMS