– Revansje for meg

Mange ristet på hodet over Danny Simpsons spill i førjulskampen mot Everton. Etter gårsdagens revansje mot Newcastle uttaler Simpson at han har lært.

Publisert Sist oppdatert

21 år gamle Danny Simpson bidro stort den siste halvtimen i gårsdagen 6-0-triumf over Newcastle. Backtalentet var selv i svært godt humør etter kampslutt.

”Etter Everton-kampen snakket jeg med flere av spillerne og manageren. De sa at jeg bare måtte ta lærdom av en slik negativ erfaring. Jeg spilte virkelig under pari den kampen. Den siste tiden har derfor vært en test av min karakterstyrke. Noen kommer aldri tilbake. Du kan velge å gi opp eller prøve på ny. Du må bevise at du er verdig en førstelagsplass for en klubb som United. Akkurat nå føler jeg at jeg har klart det. Jeg er virkelig på topp akkurat nå".

Det eneste som plaget Simpson etter massakren lørdag var flere misbrukte målsjanser. ”Det eneste som irriterer meg er at jeg ikke maktet å score på sjansene mine. Den første avslutningen var skuffende. Jeg trodde den hadde gått inn, men så så jeg at Given hadde fått en hånd på ballen. Den andre muligheten var god, men flaksen var ikke å på min side. Hvor mange muligheter trenger jeg egentlig? Wayne erter meg med å si at han gir meg gratismål hver gang jeg spiller uten at jeg tar muligheten”, spøker Simpson.

Simpson føler for øvrig med Newcastle etter gårsdagens kamp. ”De kom hit, til en i utgangspunktet vanskelig kamp, med en trøblete uke bak seg. Når vi i tillegg vet at Arsenal har tapt poeng mot Birmingham blir jobben deres bare vanskeligere. Andreomgangen vår var fantastisk. Spiller vi slik slår vi alle lag i Europa”, sier Simpson.

Tidligere United-spiller Alan Smith protesterte i overkant heftig etter Uniteds noe diskutable sjette mål. Dommer Rob Styles satte liten pris på Smiths engasjement og sendte ”Smudge” i dusjen med rødt kort. ”Det er helt på tampen av kampen. Han spiller mot sin tidligere klubb og taper 6-0. Det er forståelig at han er sint. Alan var bare frustrert”, avslutter Simpson.

Kilde: Manutd.com

Powered by Labrador CMS