Neville må passe seg

Gary Nevilles etterlengtede comeback etter syv måneder på sidelinjen står for tur, men i mellomtiden har en unggutt fra Salford klart å imponere.

Publisert Sist oppdatert

Med sine offensive løp, harde taklinger, knallharde jobbing og, ikke minst, innlegget som traff Rooneys hode perfekt på 4-0, har Danny Simpson allerede klart å skape lavmælte debatter om hvorvidt Gary Nevilles erestatter faktisk allerede befinner seg i Uniteds stall.

Til tider var han en åpenbaring mot Wigan, den 20 år gamle høyrebacken, og i vår spilte han til tider meget bra for Sunderland da han var på lån hos Roy Keane og kompani. Nå har Sir Alex Ferguson allerede bestemt seg for at et lån er uaktuelt, og dette innebærer etter alle solemerker at Simpson er med i planene til skotten allerede denne sesongen, først og fremst som en backup for Neville, og muligens som en avløser de første ukene, mens kapteinen fortsatt er rusten etter skaden.

Og det er ikke bare fansen som har fått øynene opp for Salford-gutten – nå roses han også av mannen som ledet The Class of 92, bestående av Beckham, Butt, Scholes, Neville og alle de andre til Youth Cup-triumf for 15 år siden:

"Han er veldig lik Gary Neville i ung alder. Gaz var heller ikke den mest tekniske spilleren, som Beckham og Scholes, men han hadde den rette innstillingen og viljen som skulle til, og derfor gjorde jeg han til kaptein. Han visste hva som skulle til for at laget som en enhet ble bedre. I senere tid har Neville blitt mer teknisk av seg, på grunn av sitt harde treningsarbeid," sier Eric Harrison, før han fortsetter:

"Danny Simpson har de samme kvalitetene. Han var heller ikke den mest tekniske i ung alder, men progresjonen hans har vært utrolig."

Kilde: MEN

Powered by Labrador CMS