Målbevisst Simpson

Uniteds unge forsvarsspiller Danny Simpson, er innstilt på å jobbe knallhardt for en plass i førsteelleveren på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

20-åringen tilbrakte andre halvdel av fjorårssesongen hos Roy Keanes Sunderland, og gjorde jobben som høyreback så bra at den gamle United-kapteinen ønsket å beholde ham.

Men også Sir Alex var så fornøyd med det Simpson hadde vist på Stadium of Light at han bestemte seg for å hente ham tilbake til Manchester.

Og selv om den Salford-fødte backen hadde fått smaken på førstelagsfotball, var han mer enn villig til å returnere til sin favorittklubb.

"Jeg er jo Manchester United-fan, og inntil Sir Alex eventuelt kommer til meg og sier at han ikke har bruk for meg mer, blir jeg her," sier Simpson, ifølge Sky Sports.

"Jeg vet at Roy (Keane) helst hadde sett at jeg dro tilbake på et nytt låneopphold, men manageren sa han ville ha meg her for å se hvordan det gikk i de første par månedene av sesongen. Han ønsker å kjøre meg hardt, for kanskje etter hvert å gi meg noen kamper."

Fotnote: Før han dro til Stadium of Light sist januar, tilbrakte Danny Simpson forrige sesong i Royal Antwerp, sammen med blant andre Fraizer Campbell og Jonathan Evans. Han gjorde en god figur under fjorårets Sør-Afrika-turné, og spilte i tre av de fire kampene under sommerens rundtur i Asia. Det tyder på at Sir Alex virkelig ønsker å satse på ham.

Hva tror du om Danny Simpsons fremtidsmuligheter i United? Legg inn en kommentar….

Powered by Labrador CMS