Har funnet seg til rette

Danny Simpson er i ferd med å venne seg til sitt nye liv som låneobjekt på Ewood Park, hvor han kjemper for en plass i Paul Inces startellever.

Publisert Sist oppdatert

21-åringen fra Salford fikk ikke kjenne gress under knottene da Blackburn i helgen ligaåpnet med en sterk borteseier over Everton. Han ble sittende på benken gjennom hele oppgjøret, men er likevel sikkert på at sjansen vil by seg etterhvert.

"Jeg føler at jeg har funnet meg til rette her nå," sier han til ManUtd.com.

"Jeg må bare fortsette med å trene hardt og bevise hva jeg står for når jeg får sjansen.

"Han (Sir Alex) sa til meg at jeg ikke bare må gjøre unna treningen, men legge inn ekstratreninger slik jeg gjør i United. 'Ikke være redd for å be folkene i Blackburn om ekstratrening, for det vil bare gjøre deg bedre', sa han til meg."

Overvåkes av SAF

Simpson, som tidligere har vært utlånt til Royal Antwerp, Sunderland og Ipswich, vet at han vil bli fulgt nøye av Sir Alex og trenerstaben hans. Det har han fått grei beskjed om av Sjefen selv:

"Ja, han sa også til meg at 'du får se til å spille skikkelig, for jeg kommer til å følge med,' så jeg vil nok ha vaktsomme øyne rettet mot meg. Men jeg akter også å bevise for meg selv at jeg er god nok til å henge med på dette nivået, så det blir en viktig sesong for meg."

Kilde: ManUtd.com

P.S. Danny Simpson er utlånt til Blackburn Rovers for hele inneværende sesong.

Powered by Labrador CMS