Evans og Simpson blir på SoL?

Sunderland-sjef Roy Keane håper å kunne beholde Jonny Evans (bildet) og Danny Simpson på Stadium of Light enda en sesong.

Publisert Sist oppdatert

De to unge United-forsvarerne har spilt glimrende for "De svarte kattene" denne våren, og skal ha sin del av æren for opprykket til Premier League. Men nå er de tos utlånsavtaler omme, og Roy Keane er usikker på om det vil la seg gjøre å få dem fornyet fra august.

– Jeg må få sagt at de to er førsteklasses karer som det ville vært fantastisk å kunne benytte også neste sesong, sier Keano til ManUtd.com.

– Likevel kommer vi ikke bort fra det faktum at de er Manchester United-spillere; det visste vi da vi hentet dem. Men oppholdet deres her har vært en vinn-vinn-situasjon for alle parter. Det har vært en fantastisk opplevelse for de to guttene, og jeg er ikke så sikker på om de ville ha fått spille så veldig mange førstelagskamper om de var blitt værende i United.

– Isteden kom de til Sunderland, hvor de har spilt fast førstelagsfotball og blitt vant med å spille foran et stort publikum – og våre tilhengere er krevende.

– Skulle de slå til i United, vil de møte nøyaktig de samme forholdene, så dette har vært en fantastisk avtale både for de involverte klubbene og de to spillerne. Jonny og Danny har vært fantastiske, og de har all grunn til å være stolte av seg selv, skryter den tidligere United-kapteinen

Powered by Labrador CMS