Sa selv at han ønsker seg til nord: Danny Rose.

– Jeg vil spille i Nord-England

Danny Rose nevner Manchester United når han snakker om fremtiden i et ærlig intervju med The Sun.

Publisert Sist oppdatert

Tottenham-backen har blitt koblet til en overgang til Old Trafford, og torsdag skriver Manchester Evening News at Manchester United har 27-åringen på sin liste når de ser etter sommerens siste signering.

I et intervju med storavisen The Sun kommer Rose med uttalelser som antageligvis ikke vil bli altfor godt mottatt i kontorene hos London-klubben.

Rose fisker åpenbart etter en bedre kontrakt, ber klubben forsterke stallen før overgangsvinduet, og sier rett ut at han ønsker seg tilbake til Nord-England en gang i fremtiden. Det gjør i så fall Manchester United til en potensiell destinasjon for den tidligere Leeds-spilleren.

– Tiden går, og jeg ønsker å vinne trofeer. Jeg vil ikke spille fotball i 15 år uten å vinne et trofé eller en medalje. Jeg beklager, men det er ikke det jeg ønsker. Jeg vil vinne noe, sier Rose.

– Jeg vil også si at jeg ønsker å spille i nord. Jeg vet ikke akkurat når, men jeg vil tilbake i nord og spille fotball der et sted. Jeg flyttet hjemmefra (Leeds) da jeg var 16 år.

– Ja, jeg har lagkamerater som har flyttet fra familiene deres i Sør-Korea og Argentina, men jeg har vært borte i over ti år nå, og jeg ser ikke moren min veldig ofte.

– Jeg skal gjøre det til min førsteprioritet å spille fotball der oppe (i nord) før jeg legger opp.

Så vil tiden vise hvilke av klubbene i nord som er aktuelle. Rose snakket konkret om begge Manchester-lagene.

– Manchester United er snart der de vil være, selv om jeg hører Mourinho ønsker seg én eller to spillere til. Men jeg er sikker på at han er fornøyd med laget sitt.

Samtidig skal det understrekes at det i artikkelen påpekes at Tottenham-spilleren ikke ber klubben om å forlate London-klubben på nåværende tidspunkt.

Powered by Labrador CMS