Ryktesaker, uke 35

Woodward ønsket seg Ronaldo i sommer, men Mourinho sa nei.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter


Søndag 2. september:

10.15: I sommer sjokkerte Cristiano Ronaldo en hel fotballverden da han valgte å forlate Real Madrid til fordel for Juventus.

The Mirror mener å vite at United hadde muligheten til å signere sin tidligere klubbhelt, men at José Mourinho heller ønsket å fokusere på defensive forsterkninger.

I saken står det også at Mourinho skal være fryktelig irritert på Ed Woodward som ikke klarte å hente inn noen av stopperne Mourinho hadde sett seg ut – spesielt når Woodward skal ha stått klar med sjekkheftet for å signere 33-år gamle Ronaldo.

Lørdag 1. september:

11.31: Italienske Tuttosport skriver om muligheten for at Paul Pogba kan returnere til Juventus i januar. Avisa skriver at det er en følelse av at Pogba aldri helt har forlatt Juventus-garderoben, og at nye UEFA-regler gjør en eventuell overgang enklere. Nå vil nemlig spillere som skifter klubb i januar kunne spille for den nye klubben i resten av Champions League, selv om den aktuelle spilleren spilte i samme turnering for en annen klubb tidligere.

Saken virker mer drømmende enn som noe som vi bør bekymre oss for, og det er verdt å påpeke at Tuttosport er en avis som blir utgitt i – ja, ganske riktig – Torino.

Fredag 31. august:

10.00: Overgangsvinduene i flere europeiske ligaer stenger for øvrig i dag. I skrivende stund er det imidlertid ingenting som tyder på at noen United-spillere forsvinner i løpet av dagen.

09.35: Ingen rykter om spillere i dag, men vi har en lengre sak om forholdet mellom Ed Woodward og José Mourinho:

Torsdag 30. august:

Manchester United-manager José Mourinho skal være interessert i å hente Wolverhamptons Ruben Neves til Old Trafford, melder Goal. Neves skal også være i Manchester Citys søkelys og klubben sjekket muligheten for å hente portugiseren i sommer, men fikk nei. Mourinho skal nå være klar til å snappe landsmannen foran nesen på City.

Onsdag 29. august:

19.00: Hmm, denne er det ikke bare lett å bli klok på:

15.39: Daily Mirror hevder at Zinedine Zidane skal være klare til å ta over United på kort varsel om United vil det. Dette har det altså vært ulike rapporter om. Noen har skrevet at han uansett vil ha en pause, og at han ikke vil overta midt i sesong – og viktigst: Foreløpig er det ingen jobb til ham i United.

07.30: The Independent skriver om manageralternativene dersom José Mourinho skulle forsvinne. Journalist Miguel Delaney hevder at Zinedine Zidane kanskje ikke er like tilgjengelig som man hadde håpet, siden han har et friår. Andre navn på blokka skal være Max Allegri, Leonardo Jardim, Didier Deschamps og til og med Marco Silva som nylig ble Everton-manager.

Mandag 27. august:

14.40: Stikk i strid med den gjengse oppfatning, gjorde Manchester United ingen forsøk på å hente Tottenham-duoen Toby Alderweireld og Danny Rose i sommerens overgangsvindu.
Det er Tottenham selv som, ifølge The Mirror, påstår at klubben ikke mottok noen slike henvendelser fra Old Trafford.

Tvert imot skal det ha vært Tottenham som tok uformell kontakt med United, for å høre om det var noen interesse for en av de nevnte spillerne. Svaret skal ha vært et klart «nei». Dette bekrefter ifølge aviskilden José Mourinhos påstand om at United aldri var i nærheten av å inngå noen avtale, verken for en midtstopper eller en venstreback.

Powered by Labrador CMS