Ryktesaker, uke 41

Må superkeeperen selges for at vi skal kunne hente Bale?

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 15. oktober:

09.43: Sunday Mirror skriver at United er mer optimistiske vedrørende sjansene til å signere Gareth Bale enn på lenge, men at denne positiviteten blir mer lunken fordi det sies fra Madrid at David de Gea forventes i retur.

Det kan skape et dilemma for Mourinho, som skal se på Bale som en potensielt svært viktig signering for United, samtidig som han selvsagt ser verdien i en keeper som De Gea.

Fredag 13. oktober:

20.10: Ifølge italiensk media er Sergej Milinkovic-Savic blant de heteste midtbane-prospektene i Italia, og har beundrere fra hele Europa. Blant de finner vi også Manchester United, hvis vi setter vår lit til Calciomercato.

Juventus og City nevnes også som mulige destinasjoner neste sommer for Lazio-spilleren.

07.50: Mer Danny Rose: Ifølge The Sun har Tottenham-backen blitt utelatt fra Spurs-kalenderen 2018. Det hevdes også at Manchester United er klare til å by £50 millioner for å hente ham til Old Trafford.
Samtidig påpekes det at det kan bli vanskelig å overtale londonerne til salg allerede i neste overgangsvindu, spesielt om Tottenham klarer å kvalifisere seg til Champions Leagues utslagsfase, men også fordi klubben har store ambisjoner i Premier League.

07.45: Ikke lenger direkte United-relatert, men klubbens tidligere manager, David Moyes, har seilt opp som favoritt til jobben som ny Skottland-manager etter Gordon Strachan.
Ex-Red Strachan fikk torsdag beskjed om å forlate landslagsposten etter å ha mislyktes i å føre «Tartan Army» til Russland-VM.
Etter at han forlot Sunderland etter 2016/17-sesongen, har Moyes vært ledig på markedet. The Mirror forstår det slik at han mest av alt ønsker seg en ny managerjobb i Premier League, men han skal også ha sagt seg villig til å la seg intervjue i forbindelse med Skottland-jobben.

Torsdag 12. oktober:

17.30: United tilbød Jürgen Klopp managerjobben i United da Sir Alex ga seg, men tyskeren avslo henvendelsen, skriver The Telegraph. Klopp ønsket ikke å bryte kontrakten med Dortmund, og ønsket heller å jobbe videre med dem mot Bayern på toppen av tysk fotball.

17.00: Hvis Harry Kane er villig til å flytte på seg en dag så kommer United til å gi Real Madrid kamp om spisstjernen, skriver The Sun. Som Andy Mitten avslørte på united.no for noen år siden så forsøkte United i sin tid å kjøpe Kane for en god sum penger OG Javier Hernandez, men fikk da nei. Nå snakkes det om en overgangssum på 170 millioner pund – om Kane skulle dra.

10.10: Anthony Martial som åte for å lokke Barcelona til å akseptere et bud på den kroatiske midtbanemannen Ivan Rakitic? The Guardian spekulerer i at José Mourinho ikke er fremmed for tanken.

07.55: The Mirror hevder at Juan Mata, hvis kontrakt utløper til sommeren, har takket nei til et kjempetilbud fra en kinesisk superligaklubb.
Den 29 år gamle spanjolen ønsker heller å fortsette karrieren sin på Old Trafford, hvor klubben er ventet å benytte seg av forlengelsesopsjonen på ett år i kontrakten hans. Det samme gjelder for øvrig også for Ander Herrera, ifølge avisen.

07.45: Ny kontrakt for José? The Suns Neil Custis skriver i morgentimene i dag at Manchester United-ledelsen er så fornøyd med lagets fremganger under José Mourinho at den ønsker å belønne ham med en ny femårsavtale. Den skal være verdt småpene £65 millioner.
Mourinhos nåværende avtale utløper i 2019.

Onsdag 11. oktober:

15.40: Tottenham-back Danny Rose er i full gang med å planlegge sitt farvel til London-klubben — i alle fall ifølge notorisk upålitelige Daily Star. Avisens Jeremy Cross hevder til og med at han har en «Exclusive» når han hevder at venstrebacken kommer til å ignorere interesse fra en annen London-klubb, Chelsea, til fordel for en avtale med Manchester United.

15.35: Vi har tidligere omtalt Genoas 16 år gamle spissensasjon Pietro Pellegri som mål for Manchester United.
Men klubben får hard kamp. I tillegg til Premier League-rival Chelsea, har de to Milano-klubbene, AC og Inter også meldt seg på i kampen, og det samme har nå Paris Saint-Germain.
Det eneste som synes sikkert, er at den unge spissen kan velge og vrake.

Tirsdag 10. oktober:

20.05: Sport Witness viser til El Confidencial som tirsdag melder at Gareth Bale til Manchester United er «back on».

Waliseren har slitt med å komme opp på sitt høyeste nivå de siste sesongene, og skadeproblemene har heller ikke gitt slipp. Det er akkurat disse skadene som gjør at Bale ikke lenger står like høyt hos Madrid-ledelsen.

Sport Witness skriver at El Confidencial tidligere har vært meget gode på Madrid-spillere på vei ut av klubben.

10.55: Galatasaray skal være meget interesserte i å hente Daley Blind i januar, melder The Sun.

Tabloidavisen viser til den tyrkiske avisen Hurriyet som skriver at Galatasaray nå skal være klare til å ta innersvingen på rivalene Fenerbahce som også ønsker Blind.

09.00: Real Madrid er villige til å la Gareth Bale gå i sommer, og United skal stå fremst i køen av interesserte klubber, skriver Manchester Evening News som bruker spanske Mundo Deportivo som sin kilde.

08.45: José Mourinho var nylig i Østerrike og så landskampen mot Nemanja Matic sitt Serbia. Det har i dagene siden vært spekulert i hvilken spiller Mourinho speidet på, og nå mener Mirror de har svaretMijat Gacinovic er en 22 år gammel serbisk ving som til daglig spiller i Eintracht Frankfurt og har imponert stort denne sesongen. 

Manchester United kan få konkurranse om den unge serberen. Arsenal skal ha fulgt ham en god stund allerede og Bayern München var også representert med sine speidere i Østerrike.

08.05: Det nærmer seg sakte men sikkert januar, og da åpner overgangsvinduet igjen. Det kan bli en anledning for José Mourinho til å fikse utfordringen han har hatt på venstrebacken. Tottenhams Danny Rose skal være på United-managerens radar, melder radiostasjonen talkSPORT.

Rose er ventet tilbake denne måneden etter en kneskade, men kan få en utfordring med å få plass på Tottenham-laget ettersom Ben Davies har storspilt i Roses skadefravær.

Det vakte mye oppstyr sist sesong da Rose uttalte at han ønsket å flytte til nordvest-England.

Mandag 9. oktober:

15.15: Manchester United kan få kamp om signaturen til Antoine Griezmann. Franskmannen skal nemlig toppe Barcelonas ønskeliste, melder Mundo Deportivo.

Den franske angriperen var heftig linket til Manchester United sist sommer, men da Atletico Madrid fikk forbud mot å registrere nye spillere frem til januar, ble Griezmann værende i den spanske hovedstaden.

11.45: Arsenal forbereder seg på å miste både Mesut Özil og Alexis Sanchez og skal allerede ha utpekt et par spillere som mulige erstattere. En av dem er Manchester Uniteds Anthony Martial og Daily Express melder at Arsenal allerede har lagt inn bud på franksmannen, men fåt blankt nei fra United.

Avisen baserer sin opplysninger på skjulte kilder som igjen har snakket med transfermarketweb.com.

Legg i det hva du vil, men det skader neppe å ta de ryktene med en diger bøtte salt.

Powered by Labrador CMS