Røde Danny tror på seier

Manchester-gutt og United-talent Danny Drinkwater sier til united.no at han tror på seier mot City. – Fordi vi er United!

Publisert Sist oppdatert

Watfords manager Malky Mackay er nok overbærende med Danny Drinkwater dersom sjefen oppdager at unggutten et øyeblikk eller to ikke har full konsentrasjon under Watfords oppladning foran kampen mot Burnley. Det kan nemlig hende 20-åringens tanker går til Old Trafford, ja kanskje han til og med sniktitter eller lytter til hvordan det går i byderbyet. For som ekte Manchester-gutt er Danny Drinkwater naturligvis ekstra interessert i den viktige kampen i Manchester.

– Kampen er veldig, veldig viktig, men jeg tror United vinner. Rett og slett fordi vi er United!

DD, som han kalles, sier det som en sportslig forklaring, og ber om å bli trodd.

– Vi må reise oss etter skuffelsen mot Wolverhampton, og det er ingen bedre måte å gjøre det godt på enn å vinne mot City, sier Drinkwater som i januar byttet utlånsklubb fra Cardiff til Watford.

– Sir Alex er rett mann til å få United på rett spor igjen, sier han til united.no.

Midt i optimismen innrømmer imidlertid midtbanespilleren at han liker dårlig at Rio Ferdinand er skadet.

– Det er ingen tvil om at Rio vil bli savnet. Han er en fantastisk stopper og ledertype som er savnet når han er ute. Men jeg er også trygg på at Chris Smalling vil være en god vikar mens Rio er ute.

Som trofast Rød som har fulgt klubben så lenge han kan huske, krysser Drinkwater fingrer og tær for seier mot byrvalen. Det samme gjør hele hans familie. Eller?

– Broren min er faktisk blå. Ikke spør meg hvorfor. Resten av familien støtter United, men han har altså valgt å holde med City. Men han er i militæret og går glipp av kampen, forteller Danny om han vi må få lov å kalle familien sorte får.

Men for Danny er det ingen tvil. Watford-spilleren sier bare «vi» når han omtaler Manchester United.

– Jeg tror definitivt vi kan vinne tilbake ligapokalen denne sesongen. Vi har mannskapet, vi har innstillingen, og ikke minst så har vi manageren.

Fotnote: Les stort intervju med Danny Drinkwater i neste nummer av US.

Powered by Labrador CMS