– På vei ut

Sir Alex Ferguson skal ifølge Sky Sports være villig til å lytte til eventuelle bud på Barnsley-utleide Danny Drinkwater.

Publisert Sist oppdatert

21-åringens prestasjoner i Championship har tidligere fått Keith Hill, The Tykes’ manager, til å uttale at midtbanespilleren har «alt som skal til» for å også kunne etablere seg på Old Trafford.

Sir Alex Ferguson virker imidlertid å ikke være av den helt samme oppfatningen. Ifølge Sky Sports skal skotten nemlig være villig til å slippe Manchester-gutten på permanent basis allerede i nær framtid.

Den engelske U21-landslagsspilleren har tidligere skaffet seg erfaring fra låneopphold rundt om i Championship, men nå har 70-åringen tilsynelatende gjort seg opp en mening om at Drinkwater mangler det lille ekstra som skal til for å krype gjennom det trange nåløyet på Drømmenes Teater.

Det skal imidlertid ikke mangle på interesse for Drinkwater, og Sky Sports lanserer nå Leicester som favoritt til å sikre seg den hardttaklende ungguttens tjenester.

The Foxes’ har etter sigende fulgt nøye med på Manchester United-spilleren i lengre tid, og klubben skal nå stå klare med et bud allerede i det åpne januarvinduet.

Powered by Labrador CMS