King tilbake i aksjon

Men han kunne ikke forhindre Borussia Mönchengladbach-tap i det som var en svært spennende runde for Uniteds utlånte spillere. Les alt om leiesoldatene her.

Hoffenheim – Borussia Mönchengladbach 1-0

BUNDESLIGA: Det har blitt lite spilletid for Joshua King hittil denne sesongen, men i dagens kamp fikk hans sjansen som innbytter. Nordmannen kom inn da Borussia lå under med kvarteret igjen å spille, men klarte ikke å forhindre et knepent tap. Vedat Ibisevic scoret kampens eneste mål.

Peterborough – Leeds 2-3

CHAMPIONSHIP: Ingen av Uniteds leiesoldater var med fra start da Darren Fergusons menn tok imot Leeds. Scott Wootton var ikke med i troppen, mens Ryan Tunnicliffe spilte hele andre omgang i det som endte med et bittert tap for Posh. Vertene måtte spille med ti mann i over en omgang, men avgjørelsen kom ikke før i det 95. minutt, da Luciano Becchio satte inn vinnermålet. Etter kampen var Tunnicliffe tydelig irritert.

– Måtte vente en stund med å twitre etter kampen, hvis ikke kunne jeg ha skrevet noe jeg kommer til å angre på, skrev midtbanespilleren på Twitter en times tid etter kampslutt.

Cardiff – Barnsley 5-3

CHAMPIONSHIP: Barnsley-sjef Keith Hill kom med lovord om Danny Drinkwater i forkant av denne kampen. Midtbanespilleren svarte ved å tegne seg på scoringslista i målfesten i Wales. Drinkwater reduserte til 1-2 etter en drøy halvtime på et frispark fra drøye 25 meter (som endret kraftig retning), men gjestene var i realiteten aldri i nærheten av å vinne kampen. Cardiff ledet 5-1 med ti minutter igjen å spille, men to trøstemål pyntet på resultatet for Barnsleys del. Drinkwater var også nær ved å bli tomålsscorer, men tverrliggeren stoppet unggutten på stillingen 3-1.

Hull – Watford 3-2

CHAMPIONSHIP: Underholdende var det også på KC Stadium. Robbie Brady var selvsagt med fra start da Hull kom tilbake etter å ha ligget under – ikke bare én, men to ganger. Brady pådro seg et gult kort etter å ha kranglet med en motspiller og hadde også blitt byttet ut da hans navnebror og tidligere Tippeliga-spiller Robert Koren avgjorde for tigrene langt inne i tilleggstida.

MK Dons – Scunthorpe 0-0

LEAGUE ONE: Sisteskanse Sam Johnstone måtte stå over med en fingerskade, men Oliver Norwood var i startelleveren på Stadium mk. Norwood stod for en av de største sjansene i kampen, men frisparket hans ble dyttet over tverrliggeren. Det endte imidlertid målløst i Milton Keynes for et Scunthorpe-lag som kun ligger to poeng over nedrykksstreken.

Vingen Bébé, som er på utlån i Besiktas, er fortsatt ute til over nyttår, mens Ritchie de Laet var ubenyttet innbytter for et Norwich-lag som spilte 1-1 mot Liverpool.