Young ordnet England-seier

Ashley Young scoret kampens eneste mål på Wembley. United.no fulgte de totalt syv United-spillerne som var i aksjon i EM-kvalifiseringen tett.

Publisert Sist oppdatert

Det var i kveld duket for ny, spennende landskampdag i Europa, og en rekke United-spillere har vært i aksjon. De aller fleste spilte på Wembley, der tre United-spillere startet for Fabio Capellos England mot Wales.

Her kan du lese om hvilke muligheter United-spillerne har til å nå EM.

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=a2c27bf488/height=550/width=470″ scrolling=»no» height=»550px» width=»470px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=a2c27bf488″ >Spillere på landslagsoppdrag</a></iframe>

Tirsdagens kamper:

Danmark – Norge 2-0

Anders Lindegaard var i Danmarks tropp til den skjebnesvangre kampen mot Norge, men sisteskansen fikk ikke engang plass på benken av landslagssjef Morten Olsen. Ifølge TV2 skal Lindegaard ha svart på en måte som ikke falt i god jord da Olsen ga kommando under en øvelse på trening. Kampen endte med dansk 2-0-seier.

Estland – Nord-Irland 4-1

Jonny Evans var hverken på banen eller benken da Nord-Irland tapte 4-1 mot Estland. Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til at midtstopperen ikke er i aksjon, men united.no følger saken.

Romania – Frankrike 0-0

Patrice Evra spilte hele kampen i det målløse oppgjøret mot Romania. Frankrike topper sin gruppe med 16 poeng etter syv kamper.

England – Wales 1-0

Ashley Young scoret kampens eneste mål i Englands 1-0-seier over Wales på Wembley. Nettkjenningen kom etter et flatt innlegg i feltet, der kantspilleren dunket lærkula inn i det nærmeste hjørnet. Young og Smalling spilte hele kampen for Three Lions, mens Rooney ble erstattet med Andy Carroll noen få minutter før slutt. Fabio Capellos gutter leder sin gruppe med 14 poeng etter seks kamper.

Tom Cleverley og Phil Jones var også tatt ut i troppen til kveldens kamp, men duoen fikk ikke engang plass på benken.

Skottland – Litauen 1-0

Kaptein Darren Fletcher ledet an skottene i kveldens seier mot Litauen. Midtbanemannen sviktet da han fikk muligheten til å sende vertene i ledelsen fra straffemerket, men Skottland vant tilslutt 1-0 etter scoring av Steven Naismith.

Nord-Irland U21 – Danmark U21 0-3

Oliver Norwood, som for tiden er på utlån i Scunthorpe, spilte hele kampen i Nord-Irlands nederlag mot Danmark. Midtbanemannen hadde blant annet et frisparkforsøk i tverliggeren.

Island U21 – Norge U21 0-2

Borussia Mönchendladbach-utleide Joshua King både scoret og brant straffe da Norge slo Island 2-0 i kveld. Angriperen scoret kampens første mål med et hodestøt fra kloss hold i den første omgangen. Celtic-forsvarer Thomas Rogne fastsatte sluttresultatet til 2-0 med en nettkjenning like før slutt.

SKADET: Darron Gibson er uaktuell for Irlands bortekamp mot Russland grunnet skade. Nemanja Vidic spiller heller ikke for Serbia hjemme mot Færøyene grunnet sin skade. Danny Welbeck er også skadet, og dermed uaktuell for England mot Wales. Rio Ferdinand og Michael Carrick er heller ikke med for England.

Powered by Labrador CMS