Fredagens United-rykter

Oppdatert 09.15: Denne mannen åpner for en overgang til Premier League.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak, så kan de av dere som ikke er interessert i spekulasjoner se et annet sted, mens det er lett tilgjengelig for de av dere som elsker rykter.

Les også: Forrige ukes rykter

Fredag 10. februar:

Milos Krasics (bildet) agent åpner ifølge talksport døren for en overgang til Premier League i sommer. Serberen har vært aet til Zenit St Petersburg den siste tiden, ettersom det russiske overgangsvinduet stenger 24. Februar. – Han var i Russland i syv år (i CSKA Moskva) og selv om Zenit er en flott klubb, så ønsker han å holde seg på denne siden av Europa, skal agenten ha sagt til tuttomercatoweb.com. En annen mann som åpner døren for en overgang til Premier League, er Riccardo Montolivo. Italieneren har lenge vært aet til England og Manchester United. Midtbanespilleren ønsker ikke å signere ny kontrakt med Fiorentina og har fortalt at han ønsker å forlate klubben når den nåværende kontrakten går ut. Talksport.co.uk hevder at italieneren skal være lysten på en overgang til England. Hans kontraktssituasjon har vekket interesse hos Manchesters United og Arsenal, og begge klubbene ser muligheten til å signere han gratis.

Torsdag 9. februar:

Det har blitt mer og mer vanlig i det siste at Paul Pogba har tatt plass på United-benken, og mot Bolton for en drøy uke siden fikk han også sitt første innhopp i Premier League. Lenge har det versert rykter om at Pogba er misfornøyd med antall sjanser han har fått, og at han har kikket seg rundt etter ny arbeidsgiver.

Nå melder imidlertid Click Manchester at det franske stortalentet har gjort helomvending. Ifølge italienske kilder har klubber som Juventus, AC Milan og Inter nå insett at Pogba ønsker å skrive under på en ny avtale med United. Den nåværende kontrakten hans går ut til sommeren, men United har uansett opsjon på ett års forlengelse.

Fabio Capello trakk seg fra jobben som Englands manager onsdag kveld, og nå spekuleres det i hva han nå skal gjøre. Ifølge den Torino-baserte avisa Tuttosport skal både Manchester United og Inter være interesserte, selv om Gazzetta dello Sport nevner russiske Anzhi som et annet alternativ igjen.

Når det gjelder Wesley Sneijder har han igjen snakket om Manchester United.

– Det har aldri vært noe direkte kontakt med Manchester United, men jeg følger jo med, jeg er ikke blind, men nei, det er ingenting konkret nå, sier Sneijder til Nos.

– Jeg er fornøyd i Inter, men vi får se. For øyeblikket er det ingen kontakt med andre klubber og jeg tar en dag om gangen. Hvis det hadde kommet et bud på den siste dagen i overgangsvinduet, så ville jeg kanskje dratt. Selv om jeg trives godt i Inter så vet jeg ikke hvor jeg spiller neste sesong, fortsetter han.

Ja, så får vi se. Etter det united.no erfarer vil en totalpakke med overgangssum, lønn i 4-5 år og sign-on-fee koste United 85 millioner pund. Derfor har dette foreløpig ikke blitt noe av.

Ellers er Basel-spiller Xherdan Shaqiri omsider helt klar for Bayern München. Han har skrevet under på en fireårskontrakt, og overgangssummen skal ligge på om lag ti millioner Euro for 20-åringen, som altså var med på å slå ut United av Champions League. Han flyttet til München til sommeren.

Onsdag 8. februar

Benfica-spiller Nicolas Gaitan har lenge vært koblet til en sommerovergang til Old Trafford, men nå får rødtrøyene, ifølge Daily Mirror, konkurranse fra motsatt side av byen. Manchester City har visstnok også fått opp øynene for den 23 år gamle midtbanespilleren, og sendte i helgen speidere til Lisboa for å sjekke ham ut under cupoppgjøret mot Maritimo.Inter Milan har nå kastet seg inn i kampen om Sao Paulos 19 år gamle brasilianske landslagsspiller, Lucas. Manchester United (og Liverpool) har fulgt ham nøye med tanke på en overgang til sommeren, men får nå altså konkurranse fra den italienske storklubben.Tuttosport hevder at Inter allerede har vært i kontakt med Sao Paulo, som er ute etter minimum £30 millioner for å gi slipp på sin unge stjernespiller.

Tirsdag 7. februar

Han har debutert i både Premier League, Champions League og Ligacupen denne sesongen, men allikevel er det begrensede muligheter Ezekiel Fryers får i United-trøya. Nå skal han ifølge Sky Sports være svært ønsket av Championship-klubben Burnley.

TV-stasjonen hevder at Burnley-manager Eddie Howe forsøkte å få gjennom en avtale med spilleren før overgangsvinduet stengte, men nå skal han gjøre seg klar til å komme med et lånetilbud til venstrebacken, som også kan spille i midtforsvaret, når lånevinduet åpner.

Fryers’ kontrakt med United går for øvrig ut til sommeren, og det sies at forhandlingene med 19-åringen ikke går helt som de skal.

Xherdan Shaqiri, Basel-spilleren som imponerte så stort mot United i Champions League, hevdes å være på god vei til Bayern München. Tyske Bild påstår at 20-åringen allerede er enig med München-ledelsen, og at overgangen vil bli kunngjort i etterkant av 1/8-finalene mellom de to involverte klubbene. Overgangsbeløpet sies å ligge på rundt £10 millioner.

Marseille-angriperen André-Pierre Gignac, skal ha uttrykt ønske om en overgang til Manchester United. Ifølge Bleacher Report avslo han nylig et tilbud fra Everton, i håp om at han skulle få sjansen til å gå til en større klubb, som United. Markedsverdien på 26-åringen ligger etter sigende på rundt £6.6 millioner.

Udineses Mehdi Benatia har flere ganger tidligere vært nevnt i forbindelse med en overgang til Old Trafford. Nå har imidlertid den megarike russiske klubben Anzhi kastet seg inn i kampen om den marokkanske forsvarsspilleren. Og det kan bety hard konkurranse for Sir Alex & co. For, mens United blir nødt til å vente til sommeren, kan Anzhi slå til allerede nå. Det russiske overgangsvinduet er nemlig åpent helt frem til den 24. februar.

Mandag 6. februar:

Det skal vel understrekes at Metro ikke treffer så altfor ofte med ryktene sine, men mandag skriver de i alle fall at Borussia Dortmunds Neven Subotic kan bli United-spiller i sommer. Den 23 år gamle serberen er tidligere også blitt koblet til United, og vil koste om lag 16,5 millioner pund.

Når det gjelder italienske Daniele de Rossi, som er blitt koblet til både United, Chelsea og Manchester City, så har han nå skrevet under på en ny langtidskontrakt med Roma.

Powered by Labrador CMS